Paikallisuutiset

Joni Remesahosta Liga Jaron uusi myyntipäällikkö

Jonas Emet pelaa sunnuntaina viimeisen ottelunsa Jaron paidassa.

Kuva: Kimmo Rudnäs

Pietarsaari

Jaron toimistossa tapahtuu muutoksia, jonka seurauksena hieman yli kaksi vuotta seuran myyntipäällikkönä sekä pelaajana toiminut Jonas Emet jättää tehtävänsä molemmilla rintamilla. Viestikapulan ottaa vastaan Joni Remesaho samoilla ehdoilla, eli pelaa Jarossa ja työskentelee toimistossa.

– Joni jatkaa samassa roolissa kuin Jonas paitsi, että Joni ei osallistu sponsorineuvotteluihin tässä vaiheessa kovin tiiviisti. Emme halua sälyttää hänen niskoilleen heti niin suurta taakkaa, kertoo Liga Jaron toimitusjohtajaFredrik Haga.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Joni Remesaho ottaa uuden roolin vastaan innolla. Hän on valmistunut Vaasassa tuotantotalousinsinööriksi ja näkee uudessa pestissään mahdollisuuksia.

– Tässä vaiheessa sopiva haaste minulle, koska en ole aiemmin myynyt mitään. Tulevaisuutta ajatellen tämä on hyvää harjoitusta, mies miettii.

Jonas Emet on vaitelias oman tulevaisuutensa suhteen. Varmaa ainoastaan on, että sunnuntaina hän pelaa viimeisen ottelunsa punapaidoissa.

– Saan kahden viikon kuluttua tradenomin paperit Centriasta. Sen jälkeen on istuttava alas ja mietittävä tulevaisuutta. Jalkapallo tuskin jää pois kuvioista, mutta nähtäväksi jää missä ja millä tasolla sitä pelataan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Emet on pelannut Jarossa kaikkiaan 13 kautta ja tilillä on 244 sarjaottelua.

Jaron ensi kauden joukkuetta valmentaa Niklas Käcko ja sopimukset ensi kaudelle on Joni Remesahon lisäksi Emil Öhbergillä, Jusa Ihalaisella, Samuel Uusitalolla, Anthony Olusanyalla, Axel Vidjeskogilla ja Severi Kähkösellä.

– Useimmat ovat nuoria omia kasvattejamme, jotka ovat saaneet kauden aikana mukavasti peliaikaa Ykkösessä. Lisäksi muutaman pelaajan kanssa allekirjoitetaan sopimukset lähiaikoina, Haga kertoo.

Jaro päättää kauden sunnuntaina kotiottelulla AC Kajaania vastaan.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä