Paikallisuutiset

Jesse Kaikuranta ja Tallari konsertoivat 31. elokuuta - laulaja tulkitsee kansanlaulusuosikkejaan

Samalla kun laulan julki omat tuntoni, lauluista pulppuaa myös herkkyyttä ja elinvoimaa kaukaa menneisyydestä sukupolvien takaa, kuvaa Jesse Kaikuranta.  Hän tulkitsee uudella levyllä kansanlaulusuosikkejaan kaustislaisen Tallarin kanssa.
Samalla kun laulan julki omat tuntoni, lauluista pulppuaa myös herkkyyttä ja elinvoimaa kaukaa menneisyydestä sukupolvien takaa, kuvaa Jesse Kaikuranta. Hän tulkitsee uudella levyllä kansanlaulusuosikkejaan kaustislaisen Tallarin kanssa. Kuva: Ulla Nikula

Jesse Kaikurannan ja Tallarin uuden levyn julkistamiskiertueen konsertti kuullaan Pietarsaaressa Schaumansalissa perjantaina illalla 31. elokuuta.

Kaikuranta tulkitsee Lauluni-levyllään 13 kansanlaulusuosikkiaan kaustislaisen kansanmusiikin ammattiyhtye Tallarin kanssa. Levyllä laulaja saa seurakseen Tallarin Ritva Talvitien viulun ja 2-rivisen haitarin, Katri Haukilahden viulun ja avainviulun, Sampo Korvan kitarat ja harmonin sekä Arto Anttilan pystybasson. Sovitukset ovat Tallarin käsialaa.

Tallari on Kaustisella vuodesta 1986 toiminut kansanmusiikin ammattiyhtye, joka on paneutunut suomalaisen kansanmusiikin eri tyyleihin ja luonut samalla oman tunnistettavan soundinsa. Nimensä bändi on saanut Elias Tallarilta, joka oli 1800-luvun kovimpia pohjalaisia häitä ja pitoja kierrelleitä soittoniekkoja. Tallari tekee paljon yhteistyöprojekteja niin eturivin nykykansanmuusikoiden kuten haitariässä Antti Paalasen ja kitaristi J-P Piiraisen kanssa. Genrerajoja on ylitetty aiemmin yhteistyöprojekteissa muun muassa Anne Mattilan, Heikki Salon ja Maarit & Sami Hurmerinnan kanssa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä