Urheilu

Jaro murjoi KPV:n jalkapallon Ykkösen paikallispelissä

Kauden kolmannessa Rantaderbyssä oli punaisten vuoro juhlia. Jaro voitti kotikentällään KPV:n maalein 3-0. Kuva: Clas-Olav Slotte

Pietarsaaren Jaro sai viimeinen karistettua KPV-peikon pois harteiltaan. Jaro ei voittanut viime kaudella KPV:ta kertaakaan ja tälläkin kaudella kaksi ensimmäistä Ykkösen kohtaamista päättyivät KPV:n voittoon. Lauantaina Pietarsaaren Keskuskentällä Jaro ei jättänyt jossitteluille sijaa, vaan voitti Rantaderbyn maalein 3–0 (1–0).

Jaro meni johtoon 34. minuutilla, kun Christopher Mandiangu osui pilkulta. Lopullisesti Jaro ratkaisi ottelun toisen jakson ensimmäisen vartin aikana. Ensin onnistui Felix de Bona ja tunnin pelin jälkeen Mandiangu maalasi toistamiseen.