Paikallisuutiset

ItaloBrothers otti yleisön haltuunsa Pietarsaaressa – "Sitä ihmettelee, miten tällainen esiintyjä on ylipäätään saatu näin pieneen kaupunkiin"

Pietarsaaren Koulupuistossa juhlittiin kesää ja nautittiin dance-musiikista.

Pietarsaaressa perjantai-iltana Koulupuiston estradille noussut Jaakon päivien pääesiintyjä, saksalaisyhtye ItaloBrothers, ei jättänyt ketään yleisössä kylmäksi.

Jo 15 vuoden ajan ympäri Eurooppaa kiertänyt dance-yhtye sai energisellä lavashowllaan yleisön kädet ilmaan ja tunnelman kattoon lämpimänä kesäiltana.

Esityksen lopuksi yleisölle annettiin jopa mahdollisuus ottaa yhteiskuvia bändin kanssa ja tiivis vuorovaikutus yleisön kanssa tunnin ajan kestäneen lavashow'n aikana varmisti sen, että yhtye otti yleisön täysin haltuunsa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

ItaloBrothersia oli saapunut katsomaan kaikenikäisiä, mutta eritoten nuorisolle esiintyjä oli selvästi mieleinen.

Koulupuisto alkoi täyttyä kello kymmenen jälkeen illalla ja puoli yhdeltätoista käynnistyneen esityksen alkuun mennessä se oli kauttaaltaan täynnä lämmintä kesäiltaa ja dance-musiikkia fiilisteleviä ihmisiä.

Kesäinen ilma hellikin tapahtumaan osallistuneita koko illan ajan, sillä vielä esityksen alkaessa lämpötila hipoi 25 astetta.

Lämpimästä kesäillasta nauttivat myös helsinkiläinen 17-vuotiasAuroora Johansson sekä Ruotsista asti Jaakon päiville matkustanutJosefine Åhman. He kertovat, että ItaloBrothers on yksi heidän suosikkibändeistään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Ei meitä voi faneiksi sanoa, mutta yhtyeellä on hyviä kappaleita, joita tulee paljon kuunneltua, he toteavat.

Johansson kertoo suosikkikappaleensa yhtyeeltä olevan Summer Air, kun taas Åhmaniin uppoaa Stamp on the Ground. Kesäiltaa puistossa viettäneet nuoret olivat iloisesti yllättyneitä Jaakon päivien pääesiintyjästä.

– Onhan se aivan mahtavaa, että tänne on saatu näin tasokas ja suosittu esiintyjä. Sitä ihmettelee, miten tällainen esiintyjä on ylipäätään onnistuttu näin pieneen kaupunkiin saamaan, Johansson sanoo.

Ruotsista Jaakon päiville saapunut Josefine Åhman (vas.) ja helsinkiläinen Auroora Johansson kertovat kuuntelevansa ItaloBrothers-yhtyeen musiikkia.
Ruotsista Jaakon päiville saapunut Josefine Åhman (vas.) ja helsinkiläinen Auroora Johansson kertovat kuuntelevansa ItaloBrothers-yhtyeen musiikkia. Kuva: Maija Rahkola

Tampereelta Jaakon päiville saapunutAkseli Koskela kertoo, ettei ItaloBrothers kuulu hänen suosikkibändeihinsä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Tiedän kyllä artistin, ja tiedän, että kyseessä on iso nimi. Pitihän sitä silloin tulla tänne katsomaan, kun kerran ilmaiskonsertti on järjestetty, hän toteaa naurahtaen.

ItaloBrothersin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Stamp on the Ground, This Is Nightlife ja Summer Air. Yhtyeen uusimpia julkaisuja parilta viime vuodelta ovat muun muassa Games ja Inside out.

Etenkin Pohjois-Euroopassa suosiota saavuttanut ItaloBrothers julkaisi ensimmäisen sinkkunsa vuonna 2005. Yhtyeeseen kuuluu kolme jäsentä: DJ ja tuottajaZachi Adrian, sanoittaja-säveltäjäKris Sandberg ja laulajaMatze Metten.

Katso alta yhtyeen Stamp on the Ground -kappaleen musiikkivideo:

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä