Herrfors – aidosti palveleva, paikallinen sähköyhtiö juuri sinulle

Uusiutuvaa sähköenergiaa kotiisi? Herrforsin kautta se onnistuu.
Uusiutuvaa sähköenergiaa kotiisi? Herrforsin kautta se onnistuu. Kuva:

MAINOS - Herrfors -

Arvostatko paikallisuutta, hyvää asiakaspalvelua sekä jatkuvaa kykyä uudistua? Jos vastasit kyllä, Herrfors on täydellinen valinta sähköyhtiöksesi.

Herrforsilla palvelu pelaa aitojen ihmisten kanssa. Edellisvuosien asiakastyytyväisyystutkimuksissa Herrfors on sijoittunut Suomen energiayhtiöiden kärkikolmikkoon. Asiat hoituvat aina paikallisten ihmisten kanssa chattibottien sijaan, niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. 

Herrforsin tarina alkoi jo vuonna 1907 pienestä vesivoimalaitoksesta Herrforsinkoskella Ähtävänjoella. Vesivoiman lisäksi tuotantopaletti koostuu nykyään myös useista muista energiantuotantotavoista. Yhtiön kaikki yksityisasiakkaille myymät sähkösopimukset koostuvat 100 % vihreästä sähköstä, ilman lisämaksuja. 

Herrfors Oy:n suhteellisen pienen yhtiön yksinkertainen rakenne mahdollistaa joustavuuden isoihin energiakonserneihin verrattuna, ja tämä näkyy suoraan asiakaspalvelussa sekä tuotteissa. Yhtiö kehittää jatkuvasti uusia palveluita ja esimerkiksi digituotteet auttavat kuluttajia tekemään fiksumpia ratkaisuja sähkönkulutuksessaan. Lähikuukausina on tulossa oma äppi, jonka kautta kuka tahansa voi vaikkapa ryhtyä omaksi sähköyhtiökseen ja hankkia itse sähköä markkinahintaan. 

Herrforsin kautta saat todella kilpailukykyiseen hintaan myösHerrfors-aurinkopaneelijärjestelmän. Mikä olisikaan parempaa sähköntuotantoa kuin oma aurinkovoimala? Aurinkopaneelien kautta voit ryhtyä itse sähkön pientuottajaksi ja uuden sovelluksen avulla melkein omaksi sähköyhtiöksesi!

Herrforsilla sähkösopimusten valikoima on helppo pitää yksinkertaisena. Kiinteällä sopimushinnalla tiedät tarkasti hinnan koko sopimuskaudelle ja spottihinnoittelussa hinta on tiedossa suhteessa kulloiseenkin markkinasähköhintaan.

Millainen sähkösopimus sitten sopii juuri minulle?

Määräaikainen sähkösopimus sopii sinulle, joka haluat kiinteän hinnan sähkölle vuodeksi tai kahdeksi. Lähetämme sinulle uuden sähkötarjouksen noin kaksi kuukautta ennen nykyisen sopimuksen päättymistä.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus sopii sinulle, joka haluat sopimuksen olevan irtisanottavissa milloin vain. Hinnoissa voi tapahtua muutoksia, mutta ilmoitamme aina ennakkoon mahdollisista hintamuutoksista.

Huom! Tällä hetkellä emme tarjoa toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia uusille asiakkaille johtuen markkinatilanteesta ja sähkön hinnasta.

Spot-sähkö sopii parhaiten sinulle, jolla on mahdollisuus ja halua vaikuttaa siihen, milloin kulutat sähköä. Maksamasi sähkönhinta vaihtelee tunneittain, sähkön markkinahinnan mukaan.

Löydä sopivin sähkösopimus juuri sinulle

Lue lisää Herrforsista: Pieni, mutta energinen sähköyhtiö Pohjanmaalta