Paikallisuutiset

Henkilöauton kuljettaja ajoi Pietarsaaressa järjetöntä ylinopeutta: mittarissa oli 168 kilometrin tuntinopeus, kun poliisi sattui vastaan

Huumausainerikoksia poliisi paljasti 13, käyttörikoksia seitsemän ja huumausaineiden käyttöön liittyviä rattijuopumuksia kuusi.
Huumausainerikoksia poliisi paljasti 13, käyttörikoksia seitsemän ja huumausaineiden käyttöön liittyviä rattijuopumuksia kuusi. Kuva: Clas-Olav Slotte

Pohjanmaan poliisi sai lauantai-iltana Pietarsaaressa kiinni varsin rajua ylinopeutta ajaneen henkilöauton kuljettajan.

Poliisipartio mittasi Kolpintiellä vastaan tulleen henkilöauton nopeudeksi 168 kilometriä tunnissa alueella, jossa on 80 kilometrin nopeusrajoitus.

Kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pohjanmaan poliisin viikonloppuun kuului myös rattijuopumusten ja pahoinpitelyjen selvittelemistä sekä muitakin törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia.

Mustasaaressa Laihiantiellä pakettiautoilija törmäsi perjantain ja lauantain välisenä yönä mopoautoilijaan. Mopoautolla ajanut ei loukkaantunut, mutta mopoauto kärsi vahinkoja.

Pakettiautolla liikkeellä ollut ei pysähtynyt kolaripaikalle, vaan jatkoi matkaansa. Hän ajoi hetkeä myöhemmin poliisipartiota vastaan Kurikassa. Poliisipartio näytti kuskille pysäytysmerkkiä, mutta hän ei pysähtynyt vaan jatkoi matkaansa edelleen.

Myöhemmin autoilija kääntyi paikallisen terveyskeskuksen kohdalla ojan kautta parkkipaikalle, kaatoi lämmitystolpan ja törmäsi lopulta harkkokasaan. Autoa kuljettanut mies puhalsi nollat ja huumepikatesti oli negatiivinen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mies kertoi poliisille, että pakettiauton jarrut eivät toimineet ja siksi hän ei ollut pysähtynyt. Mies epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Närpiössä poliisipartio sai puolestaan perjantaina iltapäivällä ilmoituksen 8-tiellä pohjoisen suuntaan ajaneesta henkilöautosta, joka ajoi vastaantulijoiden kaistalla aiheuttaen vaaraa muille.

Poliisipartio tavoitti varsin epävarmasti ajaneen henkilöauton kuljettajan, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä