Paikallisuutiset

Haluatko puhelimeesi uusimmat tiedot Pietarsaaren Veden häiriötilanteista? Toimi näin

Viime syksynä Pietarsaaren juomavesi sisälsi liikaa rautaa, nyt ongelmana ovat koliformiset bakteerit. Kuva: Mari Palomaa

Pietarsaaren alueella on voimassa veden keittokehotus, sillä vedessä on havaittu koliformisia bakteereita. Pietarsaaren Vesi tiedottaa, että sillä on käytössään häiriötiedotejärjestelmä tällaisia tilanteita varten. Järjestelmän avulla voidaan lähettää tekstiviestejä, sähköpostia tai ääniviestejä niille vedenkäyttäjille, joita häiriötilanne koskee.

Häiriötilanteet voivat olla esimerkiksi äkillisiä vuototilanteita tai ennalta suunniteltuja kunnossapitotöitä. Häiriötiedotejärjestelmää käytetään vain poikkeuksellisissa tilanteissa. Tiedotejärjestelmä tavoittaa ne puhelinnumerot, joihin on rekisteröity osoite Pietarsaaressa.

Järjestelmä ei kuitenkaan löydä salaisia puhelinnumeroita. Jos viestejä haluaa salattuun numeroon, se tulee tallentaa järjestelmään erikseen. Järjestelmästä voi tarkistaa omaan numeroon rekisteröidyn postiosoitteen ja muokata sitä. Omiin tietoihin voi myös lisätä useita osoitteita, mikäli haluaa tiedot esimerkiksi työpaikkansa tai omaistensa asuinalueen vedenjakelun tilanteesta. Portaalin kautta voit myös estää viestien saapumisen. Palvelu on kaikille maksuton ja sitä voi käyttää osoitteessa https://resident.everbridge.eu/?o=CCCCCVkAz.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Häiriötiedotejärjestelmä ei ole yhteydessä Pietarsaaren Veden laskutusjärjestelmän tai mihinkään kaupungin järjestelmien yhteystietoihin, vaan se hakee yhteystiedot puhelinoperaattoreiden kautta. Mikäli omien tietojen syöttö ei jostain syystä onnistu, omat yhteystiedot voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen vesilaskutus@pietarsaari.fi. Omien tietojen täydentäminen järjestelmään tulee kuitenkin ensisijaisesti hoitaa itse.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä