Paikallisuutiset

Halpa-Hallin muutosneuvottelut päätökseen: Vaikutuksia yhteensä 36 henkilön töihin

Muutosneuvottelut kestivät kahdeksan viikkoa.

HalpaHallin helmikuussa käynnistetyt muutosneuvottelut ovat päättyneet.

Neuvotteluiden tuloksena työsuhteen päättyminen tai työtehtävien muutokset koskevat yhteensä 36 henkilöä. Alustavan arvion mukaan mahdolliset irtisanomiset tai osa-aikaistamiset olisivat koskeneet enintään 40 työntekijää. Lomautukset voivat koskettaa logistiikkakeskusta lukuun ottamatta koko henkilöstöä, mutta ne kohdistuvat erityisesti hallinnon sekä johto- ja päällikkötason tehtäviin.

HalpaHallin käynnissä olevien kehityshankkeiden tavoitteena on yhtiön tiedotteen mukaan parantaa organisaation suorituskykyä ja kilpailukykyä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Ne johtavat kustannustehokkuuden parantamiseen, joka puolestaan edellyttää henkilöstöön kohdistuvia toimenpiteitä. Markkinoiden vaikeudet ja Suomen talouden epävakaa tilanne ovat myös haastaneet liiketoimintaa.

– Tämän takia olemme tarkastelleet yrityksemme tehokkuutta ja etsineet lähestymistapoja, joilla voimme varmistaa sekä pitkän että lyhyen aikavälin taloudellisen kestävyyden.

– Päätökset ovat vaikeita, mutta ne ovat olennaisia yrityksemme taloudellisen suorituskyvyn kehittämiseksi, sanoo toimitusjohtaja Janne Ylinen tiedotteessa.

Muutosneuvottelut käynnistyivät 7.2.2024, ja ne kestivät kahdeksan viikkoa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

HalpaHalli työllistää Suomessa yhteensä 1300 henkilöä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä