Paikallisuutiset

Hallitusammattilaiset maksutta yritysten avuksi koronakriisissä

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n jäsenistöstä on koottu 20 asiantuntijan joukko, jotka tarjoavat maksutta asiantuntemustaan alueen yrityksille koronapandemian aiheuttamissa haasteissa.

– Tukipalveluun on jo lyhyessä ajassa ilmoittautunut erittäin kokeneita asiantuntijoita. He tarjoavat ensiapuna neuvontaa, verkostojaan ja mahdollisuutta keskustella yrityksen ongelmatilanteista, kertoo Hallituspartnerit Pohjanmaan toiminnanjohtajaMatti Sepponen.

Kokeneet yritys- ja hallitusammattilaiset ovat valmiita antamaan neuvoja esimerkiksi sopeuttamistoimista, rahoitusjärjestelyistä tai avaamaan keskustelua uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Asiantuntijat ohjaavat myös yrittäjiä eri yritystukiorganisaatioiden palveluiden piiriin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toimintaa toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Pohjanmaan kauppakamarin ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamareiden kanssa.

– Pyydämme yrityksiä vastaamaan muutamiin tarkentaviin kysymyksiin, jonka jälkeen yritysasiantuntijamme ottavat heihin yhteyttä. Toiminta on ehdottoman luottamuksellista. Myöskään käytävät keskustelut eivät velvoita yritystä mihinkään, kertoo Hallituspartnerit Pohjanmaan puheenjohtajaPaula Erkkilä.

Pohjanmaan Hallituspartnerit ry on vuonna 2016 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka missiona on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueiden yritysten ammattimaisen hallitustyön edistäminen. Yhdistykseen kuuluu yhteensä 75 jäsentä, joista kaikilla on laajaa yrityselämän kokemusta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä