Kokkola-lehti

Haapajärvi juhli jälleen Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin voittoa – Katso videolta voittajajoukkueen ankkurin Tero Seppälän haastattelu

Tero Seppälä toi Haapajärven voittajana maaliin Keski-Pohjanmaan maakuntaviestissä Haapajärvellä. Kuva: Clas-Olav Slotte

Haapajärvi on voittanut Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin. Toiseksi sijoittui Vetelin joukkue vajaan 20 sekunnin erolla. Kolmanneksi tuli Pietarsaari.

Haapajärven ankkuriosuuden ja voittajana joukkueen maaliin toi Tero Seppälä. Voittajien viestin avasi Anssi Koirikivi, Veera Leskelä oli kakkososuudella, Valtteri Leskelä hiihti kolmantena, Juho Salmela nelososuuden, Tiia Olkkonen viidentenä, Jussi Raappana kuudentena ja Risto Uusivirta ankkuria edeltävänä seitsemännen osuuden.

– Voitto ei tullut todellakaan helpolla. Jouduin paljon kovemmalle kuin viime vuonna ankkuriosuudella, Seppälä kommentoi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ratkaisu tapahtui viimeisellä kierroksella, kun Seppälä ohitti Vetelin ankkurin Aapo Taipaleen ja nykäisi karkuun. Seppälä kiitteli maaliin tultuaan kotiyleisön kannustusta.

– Kannustuksesta kuuli koko ajan, kun ero supistuu. Siitä oli iso apu.

.lemonwhale-embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width:100%; width:100% } .lemonwhale-embed-container iframe { position: absolute; top: 0; left:0; width: 100%; height: 100%; }

Neljänneksi viestissä tuli Kalajoki, Ylivieska oli viides ja Kruunupyy kuudes.

B-sarjan voitti Kokkola, Pietarsaaren kakkosjoukkue tuli toiseksi ja Kalajoen kakkosjoukkue kolmanneksi. Voiton myötä Kokkola nousee A-sarjaan, josta Alavieska tippuu ensi kaudelle B-sarjaan.

68:s viesti käytiin voittajajoukkueen kotiladuilla Someron hiihtokeskuksessa. Viestiin osallistui 41 joukkuetta.

Ensi vuonna viesti järjestetään Nivalassa.

Maakuntaviestin lopputulokset löytyvättäältä.

//Uutista on korjattu B-sarjan tulosten osalta: B-sarjan voitti Kokkola ei Haapajärven kakkosjoukkue. Viestiin osallitui 41 ei 42 joukkuetta.//