Paikallisuutiset

Frisbeegolfin kisoissa Luodossa rataennätys

Viikonloppuna pidetyssä kisassa nähtiin myös yksi hole in one -heitto. Pietarsaarelaiset Joutsenen veljekset voittivat omat sarjansa.

Viikonloppuna 10.-11. kesäkuuta käytiin ensimmäiset frisbeegolfin FullFlight Open -kisat Luodon uudella Larsmo Disc Golf Course -radalla. Kisaan osallistui 111 pelaajaa.

Kisan järjesti West Coast Disc Golfers ry. Kisan nimen mukaisesti pääsponsorina toimi pietarsaarelainen tuore kiekko- ja frisbeegolftarvikekauppa FullFlight.

Yksi kierros kilpailusta pelattiin Kokkolan Laajalahdessa ja kaksi kierrosta Luodossa. Kisassa nähtiin myös finaalipäivänä yksi hole in one -heitto paikallista seuraa edustavan Sander Björkskogin heittämänä väylällä numero 12.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lisäksi Team FullFlightin väreissä, mutta West Coast Disc Golferseja edustava pietarsaarelainen Pyry Joutsen heitti haasteellisessa tuulessa rataennätyksen 6 alle ihannetuloksen, joka oikeuttaa rating tulokseksi 1056.

Naistensarja jäi tänä vuonna pois, mutta vaasalainen Jenni Keronen osallistui Mixed Amateur 4 -sarjaan miesten rinnalla ja saavutti viidennen sijan.