Paikallisuutiset

Friends & Brgrs kasvaa vahvasti – tavoitteena avata 10 uutta ravintolaa ja työllistää 300 henkilöä tänä vuonna

Pietarsaarelaislähtöinen pikaruokaketju laajentuu tänä vuonna reippaasti ja tavoittelee 10 uuden ravintoan avaamista.
Pietarsaarelaislähtöinen pikaruokaketju laajentuu tänä vuonna reippaasti ja tavoittelee 10 uuden ravintoan avaamista. Kuva: Pirkko Högkulla

Pietarsaaressa perustettu hampurilaisketju Friends & Brgrs jatkaa vahvaa kasvuaan. Sen tavoitteena on avata 10 uutta ravintolaa ja samalla palkata yli 300 uutta henkilöä tämän vuoden aikana, yritys kertoo tiedotteessaan.

Ravintolaketju mainitsee olevansa Suomen nopeimmin kasvava.

Tälle vuodelle Friends & Brgrs vahvistaa avaavansa uudet ravintolat Lahdessa, Vantaan Myyrmäessä ja Helsingissä Lauttasaaressa ja Itäkeskuksessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Suomessa on parhaillaan käynnissä iso ulkona syömisen kulttuurin muutos, ja tätä trendiä vauhdittavat nuoret kuluttajat. Hampurilaistemme suuren kysynnän myötä etsimmekin nyt aktiivisesti toimitiloja ympäri maata, toimitusjohtajaPeter Fagerholm sanoo tiedotteessa.

Voimakas kasvu luo myös monia uusia työpaikkoja.

– Konseptimme on, että valmistamme itse kaiken ruoan tuoreista, kotimaisista ja puhtaista raaka-aineista. Siksi tarvitsemme myös enemmän henkilökuntaa kuin monet muut ravintolat. Arvioimme työllistävämme yli 300 henkilöä pelkästään tänä vuonna, Peter Fagerholm sanoo.

– Tiimimme on meille tärkeä. He varmistavat, että tarjoamme hyvän kokemuksen kaikille asiakkaille. Onneksi Suomessa on paljon lahjakkaita nuoria.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Friends & Brgrs perustettiin Pietarsaaressa vuonna 2014. Ketjulla on nyt 18 ravintolaa ympäri Suomea, ja noin 300 osa- tai kokoaikaista työntekijää.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä