Paikallisuutiset

Folksamin verkosto laajenee Kalajokilaaksoon – Haapajärvi ja Ylivieska saavat ensimmäiset uudet toimipisteet

Asko Alanko, Sauli Annala ja Teemu Lillrank kalustavat Haapajärven toimiston tällä viikolla, minkä jälkeen ovet ovat heti kaikille avoinna.
Asko Alanko, Sauli Annala ja Teemu Lillrank kalustavat Haapajärven toimiston tällä viikolla, minkä jälkeen ovet ovat heti kaikille avoinna. Kuva: Satu Kangas-Viljamäki

Satu Kangas-Viljamäki

Vakuutusyhtiö Folksam laajentaa toimintansa koko Suomeen. Tähän saakka se on toiminut pääasiassa rannikolla, isoimmissa kaupungeissa ja verkossa.

– Pietarsaaressa meillä on jo kaksi toimistoa, ja nykyisen laajenemishankkeen myötä olemme pystyttäneet toimipisteet Mikkeliin, Vaasaan, Poriin, Tampereelle ja Järvenpäähän. Nyt avaamme toimipisteet Haapajärvelle ja Ylivieskaan, sitten Joensuuhun ja Tikkurilaan, Folksamin uuden, ulkoisen myyntiorganisaation toinen vetäjä Teemu Lillrank kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pietarsaaressa Lillrankin työparina toimii Mikael Vainionpää, jolla on kaikkien Folksamin siirtyneiden tapaan pitkä kokemus vakuutusalalta.

Kaiken kaikkiaan yhtiön ulkoisessa myyntiorganisaatiossa työskentelee tällä hetkellä noin 30 työntekijää.

Yhtiön uusi myyntiorganisaatio toimii yrittäjävetoisesti ja Haapajärvellä Folksamin toimistoa vetää Sauli Annala.

– Olen ollut 25 vuotta yrittäjänä, eikä palkkatyö oikein sopinut minulle. Tämä on minulle vähän kuin kotiinpaluu, sillä onhan tämä liiketilakin minulle entuudestaan tuttu, Annala nauraa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ylivieskassa yrittäjänä toimii Asko Alanko, joka työskentelee samalla Kalajokilaakson myyntiorganisaation vetäjänä.

– Verkostomme laajenee jatkuvasti, mutta tiedotamme niistä kaikista sitten omalla vuorollaan, Alanko kertoo.

Vakuutusyhtiö luottaa kevyeen organisaatioon, tavoitettavuuteen ja henkilöihin.

– Se näkyy jo tuossa ovessa, jossa on Saulin puhelinnumero ilman aukioloaikoja. Se tarkoittaa sitä, että omalle asiamiehelle voi soittaa milloin vain ja missä vain. Puhelu menee hänelle, eikä mihinkään keskukseen, Lillrank sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Miesten mukaan keskustelu pidetään samanlaisena myös yhtiön sisällä.

– Se tarkoittaa sitä, että minä saan johtajan kiinni tarvittaessa milloin vain. Se tekee organisaatiosta ketterän ja nopeasti muunneltavan, Annala selventää.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä