Paikallisuutiset

Fagerbackan laturetki kerää suuren joukon hiihtäjiä Pedersöreen – 120 on ilmoittautunut ennakkoon

Fagerbackan latu on tällä hetkellä hyvässä kunnossa. Latu sijaitsee Pedersöressä Purmon kunnanosassa.

Lauantaina, 24. helmikuuta, Pedersöreen Purmon kunnanosassa järjestetään kolmatta kertaa Fagerbacka-hiihto. Kilpailussa on tarjolla kolme sarjaa – miehet, naiset ja alle 16-vuotiaat – jotka kaikki suorittavat reitin perinteisellä hiihtotyylillä.

Kuntoilijat puolestaan voivat valita itselleen sopivimman hiihtotavan, perinteisen tai vapaan, eikä heidän ei tarvitse huolehtia ajanotosta koska kuntosarjalaisille ei oteta aikaa.

Kaikki sarjat lähtevät liikkeelle yhteislähdöllä kello 10 aamulla, ja edessä on 19 kilometrin mittainen reitti, joka kulkee Åvallenin, Fagerbackan, Västermossenin, Storbackenin, Mörtmolandin ja Karrsvedenin kautta takaisin Åvalleniin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ennakkoilmoittautuminen päättyi viime sunnuntaina, ja osallistujamäärä on noussut samalle tasolle viime vuoden kokonaisosallistujamäärän kanssa. Ennakkoon on ilmoittautunut jo 122 hiihtäjää, joista puolet osallistuu kilpasarjoihin, puolet kuntosarjaan.

Johan Löfbacka, yksi järjestelytiimin jäsenistä, korostaa että tapahtuma sopii kaikille.

– Tapahtumaan voi osallistua aiemmasta kilpailukokemuksesta tai hiihtovauhdista riippumatta, sanoo Löfbacka.

Osallistumisia otetaan vastaan myös paikan päällä tapahtumapäivän aamuna 40 euron hintaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaikki tapahtumasta kertyvät tulot käytetään lyhentämättä Fagerbackan latuverkoston kehittämiseen ja kunnossapitoon, mikä takaa hiihtoelämykset myös tulevaisuudessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä