Paikallisuutiset

Esko jatkoon, Jennin kisa päättyi: Pietarsaarelaisilta komeat esitykset Voicen kaksintaisteluosuuksissa

Esko Heinonen jatkaa The Voice of Finlandissa. Kuva: Saku Tiainen

Viime perjantai-illan The Voice of Finland -jaksossa jännitettiin taas myös pietarsaarelaisten edustajien puolesta. Arttu Wiskarin joukkueessa laulava Esko Heinonen pääsi mittelemään kaksintaistelussa heleä-äänistä Evelia Luhtalaa vastaan.

– Eskon soundi on sellainen, että hän tuskin tarvitsis mikrofonia, Wiskari totesi esitellessään laulajansa.

Luhtala puolestaan on kertonut laulavansa mieluiten Disney-prinsessalauluja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaksikon esitettäväksi oli valittu Tina Turnerin ja Bryan Adamsin kappale It’s only love. Heinosta tuleva veto tuntui hieman jopa huvittavan.

– Evelia laulaa kauniilla, heleällä äänellä ja meikäläinen örisee siellä minkä kerkeää, Heinonen tiivisti hyväntahtoisesti.

Fiilis ennen lavalle nousua oli hyvä. Heinosen mukaan he ovat laulajina tukeneet toinen toistaan ja kisassa on oikeasti ollut hauskaa. Silti määränpää oli kirkkaana mielessä:

– Lähdetään siitä, että jatkoon mennään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kontrastia ei Heinosen ja Luhtalan duetosta ainakaan puuttunut. Heinosen karisma ja ääni sai ainakin Elastisen puolelleen.

– Sä vedit tän erän omiin nimiis, tähtituomari latasi.

Wiskarilla ja hänen apuvalmentajanaan toimiva, Popedasta tunnettu Costello Hautamäellä oli vaikea valinta tehtävänään. Valinta ratkesi lopulta Heinosen hyväksi. Pietarsaaren edustus jatkaa kisan seuraavaan vaiheeseen.

– Hän tuli jotenkin aivan uutena tyyppinä tonne yleisön eteen ja jyräsi, Wiskari perusteli päätöstään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Yleisö oli ihanasti mukana ja mä menin tuonne lavalle nauttimaan, Jenni Johansson sanoi oman esityksensä jälkeen. Kuva: Saku Tiainen

Sunnuntaina televisiossa nähtiin The Voice of Finlandin viimeinen kaksintaistelujakso. Jaksossa lavalle nousi pietarsaarelainen Jenni Johansson.

– Nautin tästä Voice-matkasta niin paljon että toivon, että se ei vielä mun osalta loppuisi, Johansson kertoi ennen esitystä.

Sannin joukkueessa kilpailevan Johanssonin kaksintaistelupariksi oli valikoitunut Karlo Haapiainen. Yhdessä he duetoivat viime kesänä menehtyneen irlantilaisen Sinéad O’Connorin tunnetun kappaleen Nothing compares 2 U.

– Täysosuma kappalevalintana. En olis voinut toivoa parempaa, Johansson kiitteli etukäteen.

Johansson kertoi saaneensa Sannilta arvokkaita vinkkejä, joista tärkein on ollut klassinen ”luota itseesi”. Vinkistä oli otettu vaari, sillä Johanssonin ja kilpakumppani Haapiaisen esityksestä eivät tähtituomarit löytäneet mitään pahaa sanottavaa.

Sannin päätöksessä ratkaisi tähtipöly, hiljainen karisma ja rauha.

– Jatkakaa valitsemallanne tiellä. Mun tiellä, tässä risteyksessä, jatkaa Karlo, tähtivalmentaja lausui.

Muilla tähtivalmentajilla oli mahdollisuus kaapata Johansson omaan tiimiinsä, mutta kovin täyttä sohvilla oli jo entuudestaan. Lopulta kukaan valmentajista ei ollut valmis luopumaan kenestäkään jo sohvalla istuvasta, jotta Johanssonille olisi saatu tehtyä tilaa.

Tunnelmat olivat varmasti pettyneet, mutta Johansson kertoi silti olevansa tyytyväinen omaan suoritukseensa.

– Päällimmäinen tunne tästä on hyvä edelleen. Yleisö oli ihanasti mukana ja mä menin tuonne lavalle nauttimaan, Johansson sanoi poistuessaan lavalta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä