Paikallisuutiset

Ennätysmäärä hakijoita kesätöihin HalpaHalliin

Myymäläketju on saanut ennätyksellisen määrän hakemuksia tämän vuoden kesätyöpaikkoihinsa - yhteensä 4571 kappaletta.

– Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että näin moni nuori on kiinnostunut liittymään joukkoomme kesäksi. Iso hakemusmäärä on hieno osoitus luottamuksesta nuorilta, toteaa HalpaHallin henkilöstöjohtaja Janne Syri tiedotteessa.

– Kesätyöntekijät ovat olennainen osa työyhteisöä, sillä he auttavat ylläpitämään toimintaa vakituisen henkilökunnan lomaillessa. Kesätyöt tarjoavat myös arvokkaan mahdollisuuden tutustua työelämän käytäntöihin.

Myymäläketjun tarjoamiin kesätöihin kuuluu erilaisia kaupan alan tehtäviä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Jaoimme sosiaalisessa mediassa videoita, joissa meillä aiemmin kesätöissä tai harjoittelussa olleet ja sittemmin töissä jatkaneet nuoret kertovat omista kokemuksistaan ja työyhteisöstämme. Tarinat ovat selvästi vedonneet nuoriin työnhakijoihin ja innostaneet hakemaan meille, kertoo viestintäpäällikkö Mari Emmes tiedotteessa.

HalpaHallilla on käytössä oma kesätyösitoumus. Päätökset kesätyöpaikoista tehdään ja ilmoitetaan kaikille hakeneille huhtikuun loppuun mennessä.

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Kivijalkamyymälöitä on 35, joista yksi sijaitsee Pietarsaaressa. Pääkonttori ja logistiikkakeskus ovat Kokkolassa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä