Paikallisuutiset

Cruisaillen hyväntekeväisyyttä Pietarsaaressa

Harrastaja-ajoneuvojen ajelulla tuetaan Project Livin toimintaa pitkäaikaissairaiden lasten hyväksi.

Hyväntekeväisyyscruisailu houkutteli Pietarsaaressa peräti 150 ajoneuvoa mukaan viime vuonna. Jakobstadsnejdens Veteranbilssällskap -veteraaniautoyhdistyksellä on tänä vuonna mukana uusi yhteistyökumppani; Persauki Motorsport. Kuva: Yksityinen

Pietarsaarenseudun veteraaniautoyhdistys Jakobstadsnejdens Veteranbilssällskap ja Persauki Motorsport järjestävät hyväntekeväisyysajelun sunnuntaina 3. syyskuuta. Kolmatta kertaa järjestettävällä cruisailulla tuetaan Project Livin toimintaa pitkäaikaissairaiden lasten hyväksi. Viime vuonna mukana oli peräti 150 ajoneuvoa.

Persauki Motorsport on Jakobstadsnejdens Veteranbilssällskap -kerhon uusi yhteistyökumppani tänä vuonna. Näin mukaan tapahtumaan saadaan myös nuorempia moottoriajoneuvoista kiinnostuneita.

Cruisailuun voi osallistua jokainen, jolla on harrastaja-ajoneuvo, auto tai moottoripyörä. Ajoneuvot maksavat osallistumismaksun, jonka tuotto menee kokonaisuudessa Project Liville. Myös yleisöllä on mahdollisuus lahjoittaa haluamansa summan vaikkapa säästöpossuun.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kokoontuminen ja ilmoittautuminen tapahtuvat Maria Malmin kentällä Pietarsaaressa kello 12. Tarjolla on suuhunpantavaa vapaaehtoista maksua vastaan. Project Liv on paikan päällä ja tiedottaa toiminnastaan.

Ajelu starttaa kello 13 ja cruisailun jälkeen saavutaan takaisin samaan paikkaan. Ennen lähtöä on luvassa yllätysohjelma.

Reitti on lyhyempi tänä vuonna, jotta jää enemmän aikaa seurusteluun ja ajoneuvoihin tutustumiseen.

Project Livistä kerrotaan myös, että pitkäaikaissairaat lapset voivat ilmoittautua kyytiin mukaan.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä