Hyvinvointi

Centria tarjoaa avoimen amk:n opintoja veloituksetta loppuvuoden ajan

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi mahdollisuutta osallistua avoimen ammattikorkeakoulun opetukseen.
Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi mahdollisuutta osallistua avoimen ammattikorkeakoulun opetukseen. Kuva: Antti Varonen

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa koronaviruksen aiheuttaman haastavan tilanteen vuoksi kaikille mahdollisuuden osallistua veloituksetta avoimen ammattikorkeakoulun opetukseen vuoden loppuun saakka.

Maksuttomuus koskee kaikkia muita opintoja paitsi polkuopintoja.

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat avoimia kaikille iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Ne antavat mahdollisuuden kehittää osaamistaan, mutta erityisesti koronaviruksen luomassa tilanteessa ne mahdollistavat työttömien ja lomautettujen osallistumisen koulutukseen sekä työelämässä vaadittavan osaamisen vahvistamisen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Centria tarjoaa syyslukukaudella laajan valikoiman verkko-opintoja eOppimiskeskus Averkon kautta. Verkko-opintoja tarjotaan kaikilta Centrian koulutusaloilta.

Ilmoittautuminen opintoihin avautuu porrastetusti elokuun puolivälin jälkeen.

Syksyn opintotarjonta on löydettävissä Centrian koulutuskalenterin kautta viikkoa ennen ilmoittautumisen alkua.

Verkko-opintojen lisäksi Centria tarjoaa avoimen ammattikorkeakoulun erillisopintoja. Lisäksi on mahdollista osallistua syksyllä alkavassa tutkintokoulutuksessa yksittäisille opintojaksoille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Centria-ammattikorkeakoulussa on noin 3 000 opiskelijaa ja 300 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2018 oli 24,6 miljoonaa euroa.

Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Ylivieskassa toimiva Centria-ammattikorkeakoulu on maan johtavia ammattikorkeakouluja tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoiminnassa (TKI). Vuoden 2018 aikana käynnissä oli yritysten kanssa 115 tutkimus- ja kehitysprojektia, joista 26 kansainvälisiä. TKI-toiminnan kokonaisvolyymi vuonna 2018 oli 8,6 miljoonaa euroa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä