Kokkola-lehti

Centria pysyttelee etäopetuksessa talvilomaviikoille saakka – Kampusten palvelut rajoitetusti auki

Punaisen sävy viestissä vaihtuu, kirjasintyyli samoin ja C-kirjain halkeaa kolmeen osaan. Käytännönläheisimmät muutokset tapahtuvat Centrian verkkosivuilla.
Punaisen sävy viestissä vaihtuu, kirjasintyyli samoin ja C-kirjain halkeaa kolmeen osaan. Käytännönläheisimmät muutokset tapahtuvat Centrian verkkosivuilla. Kuva: Clas-Olav Slotte

Centria-ammattikorkeakoulussa opetus järjestetään etänä talvilomaviikoille saakka. Tämä koskee kaikkia kampuksia. Centrian kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa.

Tiedotteessa kuitenkin todetaan, että lähiopetustilanteet ja pienryhmät voidaan järjestää alueelliset kokoontumisrajoitukset ja muut turvallisuusohjeet huomioiden. Uusintatenttiin 19.1. otetaan korkeintaan 60 opiskelijaa kolmeen eri tilaan.

Kunkin tulosalueen johtaja myöntää matkustusluvan. Kohdemaan rajoitukset ja karanteeniohjeet otetaan matkasuunnitelmassa huomioon. Vain välttämättömät matkat voidaan toteuttaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vieraita otetaan vastaan kunkin alueen kokoontumisrajoitukset huomioiden. Lisäksi vahva etätyösuositus jatkuu talvilomaviikoille saakka.

Kampusten kirjastot ovat avoinna. Opiskelijapalvelut ovat rajoitetusti avoinna, ja palvelua annetaan pääsääntöisesti etänä. Helpdeskiin ollaan yhteydessä ensin puhelimitse tai sähköpostitse ja sovitaan asiointiaika.

Talonpojankadun kampuksen ravintola on avoinna 17.1. alkaen. Jatkosta päätetään ensimmäisen viikon perusteella.

Lue myös:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Centrian rehtori Kari Ristimäki pettyi ministeri Antti Kurvisen päätökseen – Ammattikorkea ei pääsekään kouluttamaan tietojenkäsittelytradenomeja: "Harmin paikka"

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä