Paikallisuutiset

Atria ostaa osake-enemmistön Pietarsaaressa ja Kokkolassa toimivasta Korv-Göransista

Toimitusjohtaja Gustav Granholm.
Toimitusjohtaja Gustav Granholm. Kuva: Pirkko Högkulla

Atria Suomi Oy ostaa 51 prosenttia AB Korv-Görans Kebab Oy:n osakkeista, Atria tiedottaa. Pakastettuja lihatuotteita valmistava Korv-Görans Kebab on Atrian pitkäaikainen yhteistyökumppani kotimaisesta raaka-aineesta valmistettujen kebablastujen, kypsien kanatuotteiden ja muiden lihatuotteiden sopimusvalmistajana.

– Atrian tavoitteena on vahvistaa asemiaan valmisruoan ja Foodservice-tuotteiden markkinassa. Olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä Korv-Görans Kebabin kanssa ja tunnemme heidän toimintansa hyvin. Osakkuus yhtiössä tuo meille uusia mahdollisuuksia vastata valmisruoan markkinakasvuun ja Foodservice-markkinoiden kehitykseen ja asiakkaiden toiveisiin. Pystymme yhdistämään pienen toimijan joustavan toimintatavan ja suuren yhtiön osaamisen ja markkina-aseman, toteaa Atria Suomi Oy:n toimitusjohtajaMika Ala-Fossi tiedotteessa.

– Tämän kaupan myötä saamme yhtiöömme mahdollisuuden edelleen kehittyä ja kasvaa. Meille yhtiön toiminnan jatkuvuus ja työpaikkojen säilyminen ovat tärkeää, kertoo Korv-Görans Kebab Oy:n toimitusjohtajaGustav Granholm tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kauppahinta ei aiheuta merkittävää vaikutusta Atrian taloudelliseen asemaan tai tulokseen.

Korv-Görans Kebabin tuotantolaitos sijaitsee Pietarsaaressa, ja se on perustettu vuonna 1988. Yrityksellä on ravintola Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Yritys työllistää vakituisesti 65 henkilöä. Yhtiö rakensi uudet toimitilat vuonna 2019.

Kypsät, irtopakastetut kebablastut ovat yhtiön päätuotteita. Lisäksi yhtiö valmistaa kypsiä liha- ja kanatuotteita, kebabvartaita ja kypsiä jauhelihatuotteita.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä