Paikallisuutiset

Anna-Maja Henriksson osallistuu SuomiAreenaan: "Politiikassa on loppujen lopuksi kyse arvoista, ja ihmisten on tärkeä saada tietää miten eri puolueissa ajatellaan"

–Selvityksessä on puutteita. Siinä on keskitytty mantereella tapahtuvaan pelastustoimintaan, eikä otettu huomioon sitä tosiasiaa, että meren läheisyys vaikuttaa onnettomuusriskiin Pohjanmaalla, toteaa Anna-Maja Henriksson.
–Selvityksessä on puutteita. Siinä on keskitytty mantereella tapahtuvaan pelastustoimintaan, eikä otettu huomioon sitä tosiasiaa, että meren läheisyys vaikuttaa onnettomuusriskiin Pohjanmaalla, toteaa Anna-Maja Henriksson. Kuva: Markku Jokela

PIETARSAARI

– Edessämme on erittäin mielenkiintoinen vuosi politiikassa ja on tärkeää käydä laajaa keskustelua siitä, miten haluamme kehittää Suomea, RKP:n puoluejohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson sanoo.

Henriksson aloittaa omalta osaltaan politiikkaviikko SuomiAreenan Porissa tiistaina mittavalla ohjelmalla ja useammalla paneelikeskustelulla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Keskustelut käsittelivät muun muassa digitaalisia rajaesteitä Pohjoismaissa, demokratiakehitystä maailmalla ja tulevaisuuden sosiaaliturvaa.

Tiistai-ilta huipentuu puoluejohtajatenttiin, joka näytetään suorana MTV:llä.

– Odotan myös innolla keskiviikkoa, jolloin RKP:llä on ”oma” päivänsä Porissa. On tervetullutta, että kaikki puolueen puheenjohtajat pitävät arvopuheen suorassa lähetyksessä, Henriksson sanoo.

– Politiikassa on loppujen lopuksi kyse arvoista, ja ihmisten on tärkeä saada tietää miten eri puolueissa ajatellaan.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä