Paikallisuutiset

Anna-Maja Henriksson: On aika kääntää sivua

Anna-Maja Henriksson kävelylenkillä Romeo-koiran kanssa Pietarsaaressa. Arkistokuva. Kuva: Jukka Lehojärvi

”Olen tullut siihen pisteeseen, että tuntuu erittäin vapauttavalta kertoa, etten tule asettumaan ehdolle puolueen puheenjohtajaksi seuraavilla puoluepäivillä”.

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson Pietarsaaresta ei tule asettumaan ehdolle puolueen puheenjohtajaksi seuraavilla puoluepäivillä. Hän kertoi asiasta lehdistötilaisuudessa tiistaina 27.2.

– Olen tullut siihen pisteeseen, että tuntuu erittäin vapauttavalta kertoa, etten tule asettumaan ehdolle puolueen puheenjohtajaksi seuraavilla puoluepäivillä.

– Annan ilolla kapulan eteenpäin ylpeänä siitä kaikesta, mitä olemme yhdessä tehneet sekä siitä hienosta kansanliikkeestä, joka RKP on ja tulee olemaan tulevaisuudessa, Henriksson sanoo tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Puolueen puheenjohtajaksi Henriksson valittiin kesäkuussa 2016. Hän on johtanut RKP:tä kahdessa kuntavaalissa, yhdessä aluevaalissa, yhdessä EU-vaalissa ja kahdessa eduskuntavaalissa.

Edellisissä eduskuntavaaleissa RKP onnistui pitämään kaikki paikkansa eduskunnassa.

– Minulla on ollut ilo olla mukana kehittämässä RKP:tä ja Suomea pian kahdeksan vuoden ajan puolueen puheenjohtajana ja olen neuvotellut meidät kahteen hallitukseen. Nyt minulla on kunnia toimia maamme opetusministerinä – tehtävä, jossa viihdyn hyvin. Mutta kaikella on aikansa, toteaa Anna-Maja Henriksson.

Henriksson muistuttaa, että puolueella on edessään paljon työtä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Henriksson kuvaa tähtäävänsä nyt innolla EU-vaaleihin, joista tulee myös viimeiset vaalit, jotka hän johtaa RKP:n puheenjohtajana.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä