Paikallisuutiset

Ajan sivu -palstalla: Seppälä avasi ovensa kävelykadulla 30 vuotta sitten

Seppälä avasi kävelykadulla

Ajan sivu -palstalla PS muistelee menneitä. Vaateliike Seppälä avasi ovensa Pietarsaaressa 30 vuotta sitten. (PS 13.8.1993)

Melkoinen väenpaljous yllätti eilen Anne Mansikka-ahon: hän on muuttanut Turusta Pietarsaareen Seppälän myymäläpäälliköksi ja avajaispäivä oli menestyksekäs.

– Uskoimme pärjäävämme yhdellä kassalla, mutta tämä avajaisruuhka synnytti kyllä jonoa, Anne Mansikka-aho sanoo.

Pietarsaaren myymälä on Seppälän 48:s. Vaatteita ja kosmetiikkaa tullaan myymään jeppisläisille myymäläpäällikön ja kolmen myyjän voimin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Tämä on sillä tavalla uusinta mallia oleva myymälä, että meillä ei ole varastoja lainkaan, vaan saamme tavaraa päivittäin, Anne Mansikka-aho kertoo.

– 265 neliön tilaan ei tietenkään mahdu kaikkein laajin Seppälän valikoima, mutta tarjolla on vaatteita sekä nuorille että vanhemmille henkilöille.

Ruotsinkielisiä ilmoitustauluja Seppälän myymälässä ei ole. Anne Mansikka-ahon mukaan syynä on, että ketjun liikkeet somistetaan keskitetysti; ne on haluttu saada yhtenäisen näköisiksi. Näin ruotsalaisvoittoisella paikkakunnalla Seppälä ei ole aikaisemmin toiminut.

– Mutta palvelemme asiakkaita tietysti molemmilla kielillä... olen jo tänään harjoitellut ruotsia enemmän kuin koko kouluaikana, Anne Mansikka-aho veistelee.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä