Kokkola-lehti

Tampereen taksi toiseksi Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kela-taksiksi - Autoilijoiden hankinnat käynnistetään lokakuussa

Maakuntien kela-taksi vaihtuu.
Maakuntien kela-taksi vaihtuu. Kuva: Maija Rahkola

Taksi Tampere on valittu Pirkanmaan ja Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kelan korvaamien matkojen palveluntuottajaksi. Elokuussa Kelan käynnistämä sairausvakuutuksesta korvattavien taksimatkojen ja -palveluiden kilpailutus on ratkennut. Taksi Tampere jatkaa Pirkanmaan Kelan korvaamien taksimatkojen palveluntarjoajana. Pirkanmaan lisäksi Taksi Tampere on valittu Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kela-taksien palveluntuottajaksi.

Taksi Tampere on tarjonnut Kela-kyytejä Pirkanmaalla vuodesta 2011 saakka. Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa on alueena Taksi Tampereelle uusi. Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022. Kyseessä on kokonaispalvelu, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn ja välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan sekä maksuliikenteen ja raportoinnin. Jokaisella kilpailutetulle alueelle Kela on valinnut kaksi palveluntarjoajaa, myös Pirkanmaalle. Asiakas voi siis itse valita, kummalta alueen palveluntuottajalta hän haluaa Kela-kyytinsä tilata.

– On hienoa, että saamme tarjota Kelan korvaamia matkoja myös jatkossa Pirkanmaalla, lisäksi pääsemme palvelemaan uusia asiakkaita Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Se, että palveluntuottajia on jokaisessa maakunnassa nyt kaksi, on erittäin hyvä asia asiakkaalle. Me haluamme olla laadukas ja turvallinen osa yhteiskunnan liikenteen polkua ja asiakkaan ykkösvalinta. Painotamme erityisesti yksilöllistä kokemusta kuljetuspalvelussamme. Tähän panostamme jatkossa vielä enemmän, kertoo Taksi Tampereen kuljetuspalveluita tuottavan Tampereen Aluetaksi Oy:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Taksi Tampere arvioi käynnistävänsä Keski- ja Pohjois-Pohjamaalla autoilijoiden hankinnat vielä lokakuun aikana.

Otaxi ryhmän Pohjanmaan taksi on Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kelan korvaamien matkojen toinen palveluntuottaja.

Uutiseen lisätty 21.9. kello 8.29 kuka on toinen Kela-kyytien palveluntuottaja.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä