keskiviikko 13.11.2019 | 11:43
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Kokkolalaisyrityksen tuote palkittiin Lontoon messuilla

Ti 22.5.2018 klo 09:00 [päivitetty ke 15:29]

Kokkolalainen designyritys on voittanut Lontoon Pulse-messuillaLiving-osaston parhaan uuden tuotteen palkinnon.

Toukokuun puolivälissä järjestetyssä messutapahtumassa johtavien sisustusliikkeiden sisäänostajista koottu tuomaristo valitsi kokkolalaisen Gedigon nahasta valmistetun esiliinan Living-osion huomiota herättävämmäksi ja innovatiivisimmaksi uudeksi tuotteeksi.

Valintakriteerinä oli, että tuote on valmistettu ammattitaidolla, laadukas nahka houkuttelee katsojan tunnustelemaan tuotetta, joka on tehty kestäväksi. Nahan laadukas, pehmeä pinta teki tuotteesta voittajan.

Viime vuonna yritys esitteli samoilla messuilla puusta ja nahasta valmistetun Odda-penkkinsä.

Gedigo on ollut esillä myös huhtikuussa Milanon designviikolla, kun ElleDécor Italia -lehti valitsi yrityksen nahasta valmistetun puunkantotelineen ja lehtipidikkeen näyttelyynsä Palazzo Bovaraan. Messut keskittyvät vuorovuosina valaistukseen tai huonekaluihin.

– Helmikuussa olimme näytteilleasettajina Ambiente-messuilla Frankfurtissa, jolloin meidät valittiin messujen Trends-näyttelyyn, kertoo Gedigon yrittäjä ja toimitusjohtaja Anne-Mari Sundqvist, joka hakee jatkuvasti uusia ideoita ja yhteistyökumppaneita eurooppalaisilta messuilta.

#