maanantai 3.10.2022 | 15:11
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Mikael Pentikäinen Perhon yritysmessuilla: "Toivottavasti nuoret pitävät yrittäjyyttä vaihtoehtona"

La 28.4.2018 klo 12:43 | päivitetty la 12:43

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Mikael Pentikäinen avasi Perhossa järjestettävät yritysmessut lauantaina. Hän korosti yritysten tärkeyttä alueelle.

– Työpaikkoja eikä kuntaakaan ole, jos ei ole toimivia yrityksiä. Toivottavasti nuoret pitävät yrittäjyyttä yhtenä vaihtoehtona.

Perhon kunta muisti tilaisuudessa Samuli Leväniemeä, joka on saanut Nuori Yrittäjyys -kilpailun finaalissa kunniamaininnan parhaasta designistä. Leväniemi yritys Sam's Lamps myy designvalaisimia.

Pentikäinen oli mukana messujen paneelikeskustelussa, johon osallistui myös joukko yritysten edustajia, kuten hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala Finn Spring Oy:stä ja osakasyrittäjä Jarkko Sivula Valmistuli Oy:stä. Keskustelussa pohdittiin, miten kunnat voisivat luoda yrittäjämyönteistä ilmapiiriä, joka houkuttelee pienillekin paikkakunnille työntekijöitä.

– Perhossa yritysmessut on hyvä esimerkki siitä, miten kunta voi luoda hyvää yrittäjämyönteistä ilmapiiriä, kommentoi Jarkko Sivula.

Perhon yritysmessujen järjestelyjen takana ovat paikkakunnan omat lukiolaiset. Lauantaina messut houkutteli paikalle sankoin joukoin väkeä. Aurinkoinen keli suosi tapahtuman järjestäjiä.

#