lauantai 10.12.2022 | 08:38
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Odotus päättyy: hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan myös Kokkolaan, autokaista ja sali käyttöön viimeistään helmikuussa

Katariina Poranen
Su 20.11.2022 klo 11:42 | päivitetty su 12:39

Pietarsaaresta lähtöisin oleva hampurilaisketju Friends & Brgrs etsii parhaillaan työntekijöitä Kokkolaan avattavalle ravintolalle.

Hakuilmoituksia on jo julkaistu sosiaalisessa mediassa ja ketjun verkkosivuilla. Työntekijähaku nostattikin esimerkiksi Facebookin puskaradioissa pohdintaa, mihin päin kaupunkia uusi pikaruokaravintola perustetaan.

Ketjun ryhmänjohtaja Henna Nousuniemi kertoo Keskipohjanmaalle, että uusi ravintola tulee keskustan ulkopuolelle Kokkolan Heinolaan, osoitteeseen Mestarintie 10. Kokkolan toimipisteestä tulee ketjun ensimmäinen autokaistaravintola.

– Kokeilemme meille uudenlaista autokaistakonseptia, eli ravintolaan tulee sali istumapaikkoineen ja lisäksi autokaista. Olemme pitkään etsineet liikepaikkaa Kokkolasta, ja tämän konseptin ansiosta pystyimme katsomaan paikkoja vähän laajemmaltakin alueelta, Nousuniemi sanoo.

Uusi ravintola avataan Kokkolaan ensi talvena. Henna Nousuniemen mukaan tarkkaa avajaispäivämäärää ei ole tiedossa, mutta todennäköisesti toimipiste saadaan auki viimeistään helmikuussa.

Kokkolan ravintolaan haetaan noin 20 työntekijää: ravintolapäällikköä, vuoropäälliköitä ja ravintolatyöntekijöitä.

Yrityksellä on kokemusta kaupungista jo muutaman vuoden takaa, sillä vuonna 2019 ketjulla oli myyntikoju keskustan kävelykadulla. Ketju on jo pitkään viestittänyt toiveistaan laajentaa myös Kokkolaan.

Suomalainen ravintolaketju Friends & Brgrs on perustettu vuonna 2014 ja laajentanut toimintaansa vuosien aikana ympäri maata.

Ketjulla on nyt 23 ravintolaa Espoossa, Helsingissä, Oulussa, Pietarsaaressa, Rovaniemellä, Seinäjoella, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Hyvinkäällä, Vantaalla, Lahdessa ja Kuopiossa. Tänä vuonna yksi uusi ravintola avataan vielä Turun Länsikeskukseen.

#

Kommentoi 8 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.