lauantai 10.12.2022 | 07:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Toimitus seuraa tänään järjestettävää hiihdon maakuntaviestiä – Tulospalveluun pääset tästä

Vili Ruuska
Pe 11.2.2022 klo 19:00 | päivitetty la 08:43

Mitä olisi keskipohjalainen talviurheilu ilman hiihdon maakuntaviestiä? Tällaiseen tilanteeseen jouduttiin viime vuonna, mutta nyt on toisin. Vuonna 2021 viesti jäi hiihtämättä vaikean koronatilanteen takia. Sievissä järjestettävää viestiä siirrettiin vuodella – ja sen jälkeen vielä kertaalleen taannoin tammikuun alusta helmikuuhun.

Lauantaina odotus päättyy. Tuolloin sivakoidaan kunta kuntaa vastaan. Toimitus uutisoi kattavasti perinteikkäästä urheilutapahtumasta pitkin päivää.

Viestin tulospalvelu pääset tästä.

Lisäksi Keskipohjanmaan verkkosivuilla seurataan viestin etenemistä hetki hetkeltä -seurantana. Keskipohjanmaan toimittajat Juha Savela ja Eetu Kupulisoja välittävät kisatunnelmia kisapaikalta. Tulokset, ilmiöt ja jälkipuinnit löydät Keskipohjanmaan verkkosivuilta. Viesti alkaa kello 12.

Edellisen kerran Keski-Pohjanmaan hiihdon maakuntaviesti järjestettiin vuonna 2020 Nivalassa. Tuolloin A-sarjan ja sitä myötä viestin voittoa juhli Kalajoki. Toiseksi tuli Pietarsaari ja kolmanneksi Kruunupyy.

Lauantain viestiin on ilmoittautunut 39 joukkuetta. Lopullinen joukkuemäärä selviää kisapäivänä kello 11 kokoontuvan tuomarineuvoston kokouksen jälkeen. Tuomarineuvostolla on mahdollisuus vielä perustelluista syistä hyväksyä muutoksia kokoonpanoihin.

Lue myös:

Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti kolmannen kerran Sievissä – Edelliskerroilla Haapajärvi (1977) ja Uusikaarlepyy (2001) ottivat ensimmäiset voittonsa

Haapajärvi jyrää maakuntaviestissä tasaisuudellaan – Keskipohjanmaan seitsemännen Kilven kisaa johtaa Kruunupyy

Viestivoittoja, dramatiikkaa, oman kunnan menestystä – Lue, kun olympiavoittaja Helena Takalo ja seitsemän muuta maakuntaviestin liikuttamaa keskipohjalaista kertovat mieliinpainuvimmat viestimuistonsa

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.