maanantai 21.6.2021 | 00:22
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Hiekkasärkkien kylpylä SaniFani avaa taas ovensa maanantaina - Koronan leviämisen ehkäisemiseksi sulku kesti kaksi viikkoa

Hannu Verronen
Pe 28.5.2021 klo 16:35

Hiekkasärkkien kylpylä SaniFani avaa ovensa maanantaina 31.5.2021. Kylpylä SaniFani on ollut suljettuna 17.-30.5.2021 välisen ajan, koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

– Sulun aikana olemme suorittaneet allasosaston tarvittavia huoltotoimenpiteitä. Toimimme vastuullisesti edistäen asiakkaidemme ja henkilöstömme terveysturvallisuutta, palvelupäällikkö Anette Pudas toteaa

Samanaikaisesti paikalla olevaa henkilömäärää ja uintiaikaa rajoitetaan, kylpylän käytävillä ja pukutiloissa suositellaan kasvomaskin käyttöä. Pukukaappeja on käytössä rajoitetusti siten, että turvavälit on mahdollista toteuttaa.

– Pyydämme ystävällisesti asiakkaitamme huomioimaa, että kylpylässä ei tule vierailla sairaana tai vähäisissäkään flunssanoireissa. Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on ensiarvoisen tärkeää. Toimimalla ohjeistuksien mukaisesti teet omastasi ja muiden oleskelusta Kylpylä SaniFanissa viihtyisää, Pudas ohjeistaa.

#