lauantai 15.5.2021 | 11:14
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Pietarsaaresta kotoisin oleva Sara Forsberg astui sunnuntaina ensimmäisenä julkkiksena BB-taloon

Anne Mattila
Ma 3.5.2021 klo 09:50 | päivitetty ma 12:52

Pietarsaaresta kotoisin oleva mediapersoona, laulaja ja juontaja Sara Forsberg astui ensimmäisenä asukkaana Big Brother -taloon sunnuntai-iltana. Taloon muutti hänen lisäkseen 13 ennestään julkisuudesta tunnettua asukasta.

Forsberg tuli taloon poikkeuksellisesti tunti ennen muita julkkisasukkaita. Hän sai erityistehtäväkseen esitellä talon suoran lähetyksen katsojille Ruutu 24/7:ssä. Vain hetken talossa oltuaan hän sai myös postia Isoveljeltä. Big Brother onnitteli syntymäpäiviään juhlivaa Forsbergia ja kertoi, että hän saisi järjestää muille asukkaille syntymäpäiväjuhlat.

Iltasanomille muuttoaan kommentoinut Sara Forsberg kertoo elävänsä pilke silmäkulmassa. Muutto BB-taloon istuu hänen ajatusmaailmaansa hyvin. Hän pyrkii tekemään mahdollisimman paljon erilaisia asioita elämänsä aikana, vaikka asiat eivät olisikaan täysin linjassa toistensa kanssa. Sara lähtee siis BB-taloon avoimin mielin, eikä eristäytyminen pelota.

Sara Forsberg uskoo pärjäävänsä BB-talossa muutenkin hyvin, sillä hän tulee mielestään kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Pahin pelko ovat pienet ja suljetut tilat, joissa ei mahdu liikkumaan. Runsaasta ruutuajasta on hänelle varmasti vaikeata.

Sara Forsberg nousi julkisuuteen vuonna 2014 julkaistuaan YouTubessa videon, jossa hän jäljittelee eri kieliä. Sittemmin hän on tehnyt musiikkia.

Nykyään hänellä on 1,2 miljoonaa seuraajaa YouTubessa ja hän juontaa iltapäivälähetyksiä HitMixillä.

Uusi julkkiskausiBB:ssa poikkeaa aikaisemmista. Ohjelman rakenne, kesto ja sisältö on laitettu uusiksi.

Sara Forsbergin lisäksi BB-julkkiksia ovat: Rosa Meriläinen, Toni Nieminen, Kelly Kalonji, Roni Bäck, Nina Mikkonen, Petra Olli, Aleksi Valavuori, Sanna Ukkola, Janne Porkka, Pinja Sanaksenaho, Markku Pulli, Saija ”Sani” Aartela ja Seppo ”Sedu” Koskinen.

Julkkiksista koostuva BB-kausi kestää tällä kertaa 20 päivää, jonka jälkeen joku asukkaista kuittaa itselleen 30 000 euroa voittorahaa.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.