lauantai 15.5.2021 | 10:54
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson asettuu ehdolle jatkokaudelle puoluekokouksessa – "Haluan mielelläni jatkaa RKP:n luotsaamista ja jatkaa työtä kaksikielisen Suomen puolesta", toteaa pietarsaarelainen Henriksson.

Minna Mustonen
La 10.4.2021 klo 10:36

Pietarsaarelainen Anna-Maja Henriksson haluaa jatkaa edelleen RKP:n johdossa.

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson asettuu ehdolle jatkokaudelle puoluekokouksessa, joka järjestetään 29.-30.5.

- Haluan mielelläni jatkaa RKP:n luotsaamista ja jatkaa työtä kaksikielisen Suomen puolesta sekä edistää vakaata ja tulevaisuuteen suuntautuvaa politiikkaa maassamme, joka vähitellen on matkalla ulos koronakriisistä. On hienoa nähdä, että RKP:n politiikalle on maassa selkeää kysyntää. Se näkyy muun muassa kuntavaalien ehdokasasettelussa, jossa RKP:llä on nyt ehdokkaita ennätyssuuressa osassa Suomea, Henriksson sanoo.

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluekokous järjestetään 29.-30. toukokuuta. Puolue valitsee puheenjohtajan ja puoluejohdon joka vuosi.

- Haluan nähdä RKP:n kasvavan puolueena ja kuntavaaleissa meidän tulee saavuttaa yli viiden prosentin kannatus. RKP:n on jatkossakin oltava puolue kaikille, jotka puolustavat kaksikielistä Suomea, liberaalia länsimaista demokratiaa, ihmisoikeuksia ja pohjoismaista yhteistyötä. Olemme liberaali, porvarillinen vaihtoehto, jolla on suuri sosiaalinen omatunto. Nyt meidän on jatkettava Suomen uudistamista ja panostettava yrittäjäystävälliseen ja positiiviseen yhteiskuntailmapiiriin. Äidinkielestä riippumatta RKP:n äänestäminen tulee olla kaikille suomalaisille luonnollista ja turvallista, sanoo puoluetta vuodesta 2016 saakka luotsannut Henriksson.

#

Kommentoi 1 Kommentti

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.