keskiviikko 6.7.2022 | 10:35
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Mikä kulttuurin, liikenteen ja tapahtumien kohtalo on koronapandemian rauhoittuessa? – Kokkolalainen valtiosihteeri Tuomo Puumala tiedotustilaisuudessa suorana kello 13

Ma 22.3.2021 klo 12:52

Opetus- ja kulttuuriministeriön asettama työryhmä on laatinut esityksen siitä, miten kulttuurin sekä liikunnan alan yleisötilaisuuksia voitaisiin avata koronavirusepidemian rauhoittuessa. Työryhmän esitys julkistetaan maanantaina 22. maaliskuuta kello 13.00.

Tilaisuudessa puheenvuoron käyttävät työryhmän puheenjohtaja valtiosihteeri Tuomo Puumala, toimitusjohtaja Aki Riihilahti Helsingin Jalkapalloklubista, johtaja Maria Sahlstedt Tapahtumateollisuus ry:stä sekä muusikko Paula Vesala.

Lokakuussa asetetun työryhmän tehtävänä on ollut edistää tapahtuma-alan turvallisuutta kokoamalla hyviä käytänteitä kotimaasta ja ulkomailta, laatia alalle turvallisuutta edistävät yleiset periaatteet sekä laatia suunnitelma periaatteiden ja hyvien käytänteiden välittämiseksi alan toimijoille. Työ saatiin valmiiksi joulukuussa 2020. Nyt työryhmä on lisäksi laatinut valtioneuvostolle ehdotuksen niin sanotusta exit-suunnitelmasta.

Katso tiedotustilaisuus suorana täältä:

#