Paikallisuutiset

Hesburger palasi Pietarsaareen: Uuden pikaruokaravintolan ovet avattiin keskustassa kävelykadulla

Pietarsaari

Pikaruokaravintola Hesburger avasi ovensa keskiviikkona Pietarsaaren kävelykadulla vaateliike Seppälän entisissä tiloissa ns. Åströmin talossa. Jo ennen aamukymmentä ulkopuolella oli odottelemassa muutamia asiakkaita, lounasaikaan alkoi olla täyttä.

Ensimmäisenä sisään käveli kesälomaansa viettävä koululainenKonsta Viitala.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Päätettiin tulla syömään hampurilainen.

Veli-Mikko Keskitalo asteli myös ensimmäisten joukossa hampurilaiselle yhdessäOnni-poikansa kanssa.

– Ei mene oikein monta kesässä. Nyt on taas kiva alkaa käydä hampurilaisella vaikka vähän useamminkin kun saatiin Pietarsaareen uusi paikkakin.

– Hyvä muuten, että keskustan tyhjät liiketilat täyttyvät. Liikkeet elävöittävät mukavasti kaupunkikuvaa ja tietenkin lisäävät palvelujen tarjontaa, Veli-Mikko Keskitalo totesi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sisällä asiakkaita oli palvelemassa kymmenkunta työntekijää ravintolapäällikköJonathan Eklundin johdolla. Ravintola työllistää yhteensä 12 työntekijää.

– Valmistautuminen avajaisiin alkoi keittiön puolella pari viikkoa sitten. On hoidettu tuhat ja yksi asiaa ja uudet työntekijät on perehdytetty työhön, Eklund kuvaa.

Ravintolassa on 74 asiakaspaikkaa ja pinta-alaa on noin 328 neliötä. Ravintolasta löytyy myös terassi.

– Asiakaspaikoista on käytössä viitisenkymmentä paikkaa vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tilauksen tekeminen ja maksaminen itsepalvelukassan kautta on mahdollista lähitulevaisuudessa.

– Itsepalvelukassat otetaan käyttöön pikkuhiljaa. Itsepalvelukassaan tapahtuu tilaus ja maksu, televisionäytöltä asiakas sitten näkee milloin oman annoksen voi hakea.

– Drive-in -luukkua ei tule, mutta sovelluksen avulla asiakas voi tilata ennakkoon haluamansa tuotteet ravintolaan ja valita itselleen sopivan hakuajan, Eklund esittelee.

Tarjolla on perusmenu, josta Eklund paljastaa omaksi suosikikseen kanatortillan.

Hesburger palaa Pietarsaareen, sillä se on aiemmin toiminut Pietarsaaren ABC -liikennemyymälän yhteydessä. Tuolloin avajaisia vietettiin joulukuussa 2011.

– Olin Hesessä töissä aikoinaan jo ABC:llä. Kun kuulin, että Hesburger palaa Pietarsaareen halusin minäkin tulla tänne takaisin, kertoo Jonathan Eklund.

Pietarsaaren avauksen jälkeen Suomessa on kaikkiaan 279 Hesburger-ravintolaa. Kyse on Suomen suurimmasta pikaruokaravintolaketjusta, joka sai alkunsa Heikki Salmelan Naantaliin vuonna 1966 perustamasta grillikioskista. Ensimmäinen Hesburger avasi ovensa vuonna 1980 Turussa.

ps@pietarsaarensanomat.fi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä