Paikallisuutiset

Ostromap juhlii 20-vuotista taivaltaan maanmittausalalla - pietarsaarelaisfirman kasvu jatkuu haastavasta keväästä huolimatta

Stefan Hagmanin johtama Ostromap on 20 vuodessa kasvanut yhdeksi johtavaksi maanmittausyritykseksi Suomessa. Yritys toimii kaikissa Pohjoismaissa.
Stefan Hagmanin johtama Ostromap on 20 vuodessa kasvanut yhdeksi johtavaksi maanmittausyritykseksi Suomessa. Yritys toimii kaikissa Pohjoismaissa. Kuva:

Pietarsaari

Kevät on ollut haastava useimmille yrityksille. Pietarsaarelainen maanmittausyritys Ostromap ei ole mikään poikkeus.

– Markkinatilanteesta huolimatta olemme onnistuneet onnistunut kasvattamaan liikevaihtoa ja jopa palkkaamaan lisää henkilökuntaa, iloitsee toimitusjohtaja Stefan Hagman.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yritys juhli kesäkuussa jo kahdennettakymmenennettä vuottaan ja on tänä päivänä yksi johtavista maanmittausyrityksistä Suomessa. Yritys toimii kaikissa Pohjoismaissa.

Ostromap perustettiin kesäkuussa 2000. Perustajina olivat JNT Pietarsaaressa sekä Stefan Hagman ja Ralf Tuorila.

– Kun aloitimme, pääasiallinen tehtävämme oli kartoittaa ja dokumentoida johtoja ja kaapeleita Pietarsaaren alueella, johtokartta ylläpidettiin Xcity tietokannassa, nykyään nimeltään NIS.

Kehitys maanmittausalalla on ollut hurja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– On haastavaa pysyä mukana kehityksessä, onneksi meillä on tekniikasta kiinnostuneita ja sitoutuneita kavereita töissä. Heidän ansioistaan olemme paitsi pysyneet kehityksen kärjessä myös voineet laajentaa palvelutarjontaamme.

– Minusta on tärkeää myös antaa henkilökunnalle vapautta ja tilaa kehittyä. Tämä tekee meistä myös paremman mittauskumppanin kun työntekijöillä on osaamista ja valtuutus suoraan asiakkaan kanssa kentällä tehdä tärkeitä päätöksiä, näkee Stefan Hagman

Työntekijöitä on 43 ja toimintaa kaikkialla Suomessa sekä Ruotsissa ja Norjassa.

– Teemme periaatteessa kaikkea mikä liittyy maanmittaukseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Palveluihin kuuluu muun muassa rakennus-, kaivos-, tie- ja rautatiemittaukset.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä