Paikallisuutiset

Eläviin kuviin pääsee taas Jeppiksessäkin – Bio Rexin toimitusjohtaja Aku Jaakkola on samaan aikaan luottavainen ja huolestunut

Perjantaista alkaen on Perämiehenkadulla taas tarjolla suuren kankaan taikaa.
Perjantaista alkaen on Perämiehenkadulla taas tarjolla suuren kankaan taikaa. Kuva: Kristian Sundqvist

Kristian Sundqvist

Perjantaina 3. heinäkuuta klo 18.00 se jälleen alkaa ja ensimmäisenä leffana on Palomies Sami: Toimintatähti suomeksi dubattuna versiona.

Elokuvateatteriketju Bio Rex sulki kaikki teatterinsa 17. maaliskuuta hallituksen päivää aiemmin tekemän linjauksen mukaisesti. Niinpä Pietarsaaressa kansan suussa yhä Kino Citynä kulkeva viihdekeidaskin ehti olla suljettuna kolme ja puoli kuukautta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Bio Rexin toimitusjohtajaAku Jaakkola ei kaunistele määritellessään, miten korona on alaan osunut.

– Onhan se ollut isku, ei sitä voi kiistää. Toisaalta meillä on tainnut olla etua siitä, että toimimme yhtiönä vähän vanhanaikaisesti.

Jaakkola tarkentaa, että yhtiötä kehitetään maltillisesti ja riski-investointeja välttäen. Niinpä Bio Rex ei ajautunut välittömään kriisiin, kun liikevaihto putosi yhtäkkiä käytännössä nollaan.

– Toki kävi niin, että niitä eväitä, joilla oltiin varauduttu tuleviin investointeihin on nyt syöty.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Aiemmat investoinnit Pietarsaaressa ovat toimitusjohtajan mukaan tarkoittaneet muun muassa sitä, että yhtiö on paitsi remontoinut tiloja niin myös ostanut elokuvateatterikiinteistön.

– Tuo osoittaa pitkää jännettämme eikä elokuvateattereihin kannata lyhyellä jänteellä satsatakaan, Jaakkola katsoo.

Toimitusjohtaja on iloinen elokuvateatterien aukeamisesta ja edustamansa yhtiön pärjäämisestä viime kuukausien yli. Samalla hän myöntää koko yhteiskunnan läpäisevän pelon koskettavan myös Bio Rexiä.

– On sanottava ääneen, että jos [epidemian] toinen aalto tulee, niin tilanne on toinen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pietarsaaren Bio Rexissä alkavat viikonloppuna pyöriä myös elokuvat Dark Waters, Brahms: The Boy 2, Samsam, One Half of Me, Onward sekä Emma. Asiakkaiden ei lippuja ostaessaan tarvits huolehtia turvaväleistä.

– Järjestelmä hoitaa sen, Aku Jaakkola lupaa.

Henkilökuntaa suojataan plekseillä ja oheismyyntituotteiden pakkauksiin kiinnitetään huomiota. Mitään uutta ja yllättävää ei pitkä koronakevään jälkeen ole luvassa.

– Näihin on jo totuttu.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä