Paikallisuutiset

Spektaakkeli täyttää kampuksen aulan taiteella ja sirkuksella

Koko perheen tapahtumassa haetaan myös lisää ideoita kaupunkisuunnitteluun.

Pietarsaari

Spektaakkeli -päivä tuo kampuksen aulaan taidetta, sirkusta ja sanataiteen työpajoja sekä pop-up teatteriesityksiä. Koko perheen tapahtumaa vietetään lauantaina 16. marraskuuta perinteiseen tapaan lapsen oikeuksien päivän hengessä, valtakunnallisen lapsen oikeuksien teemaviikon kynnyksellä.

Talvista hauskanpitoa ja karnevaalitunnelmaa on luvassa sisätiloissa kello 10-14. Tekemistä, kuuntelemista, katsomista ja osallistumista tarjotaan taikuuden ja muutoksen aihepiiristä käsin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pietarsaaren kaupungin kaavoitusosaston väkeä on niin ikään paikalla leikkisän workshopin merkeissä kuulemassa ja keräämässä päivän aikana käyvien näkemyksiä ajankohtaiseen kaupunkikeskustan suunnitteluun. Tällä kerralla huomio on leikkipuistoissa. Mukana on pikkulegoja, piirustuspaperia, pino muistilappuja ja kaupungin pohjakartta. Drop-in työpajassa "paras päiväni kaupungilla" lapset ja vanhemmat voivat kirjoittaa, piirtää ja rakentaa legoilla miltä Pietarsaari näyttää tulevaisuudessa.

Taikuri Kimmo Erkkilä esiintyy kaksi kertaa. Taikuriesityksen lämmittäjinä toimivat näyttämötaiteen opiskelijat, jotka tekevät "hullun tiedemiehen" tieteellisiä kokeiluja esityksessä "laboratorio".

Spektaakkeli-päivää vietetään kuudennen kerran. Tapahtuma on houkutellut 200-40 kävijää vuosittain. Aikaisempina teemoina ovat olleet mm. supersankarit, Suomi 100 v, rytmi ja liike,

Monenlaisia elämyksiä ja tekemistä tarjoavaa päivää on toteuttamassa Pietarsaaren kaupungin kulttuuritoimisto yhteistyökumppaneiden kanssa. Heidät tunnistaa hatusta ja rusetista. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Spektaakkelissa teemana muutos ja taikuus

Koko perheen tapahtuma Campus Allegrossa lauantaina 16.11. kello 10-14.

Teemalla muutos ja taikuus.

Työpajoja, pop-up -teatteriesityksiä.

Kaupungin kaavoitusosaston drop-in työpajassa "paras päiväni kaupungilla" lapset ja vanhemmat voivat kirjoittaa, piirtää ja rakentaa legoilla miltä tulevaisuuden Pietarsaari näyttää.

Taikuri Kimmo Erkkilä esiintyy klo 11 ja 13, esitykset ovat kaksikielisiä.

Novia Näyttämötaiteen opiskelijat esittää "laboratorion" klo. 10.45 ja 12.45.

Wava-opiston selloryhmä viihdyttää taustamusiikilla klo 12:30.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä