lauantai 30.5.2020 | 01:07
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nuori nainen löytyi kuolleena yksityisasunnosta Pietarsaaren keskustassa – Kahta pietarsaarelaismiestä epäillään taposta

Päivi Savela, Tapani Postila, Vili Ruuska
Su 6.10.2019 klo 12:48 | päivitetty su 18:28

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nuori nainen löytyi kuolleena yksityisasunnosta Pietarsaaren keskustassa sunnuntaina. Poliisin mukaan nainen oli kuollut väkivallan uhrina.

STT:n tietojen mukaan poliisi on ottanut kiinni kaksi pietarsaarelaismiestä, jotka ovat syntyneet vuosina 1985 ja 1971. STT:n mukaan tutkinnan tämänhetkisessä vaiheessa miehiä epäillään taposta.

Tiedot STT:lle kertoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ove Storvall. Keskipohjanmaa ei tavoittanut Storvallia vahvistamaan tietoja.

Poliisi tutkii tapausta ja kertoi, että Pietarsaaren keskustassa voi tapahtuman tutkinnan aikana liikkua enemmän poliiseja kuin tavallisesti. Isokatu 17:n edustalla oli sunnuntaina poliisin tunnuksellisia sekä siviiliajoneuvoja. Poliisin mukaan ulkopuoliset eivät ole vaarassa.

Poliisi ei kerro tapahtuneesta enempää ja seuraava poliisin tiedote on tulossa maanantaina iltapäivällä.

//6.10. kello 15.20 Juttua päivitetty kuvalla ja lisätiedoilla

//6.10. kello 18.28 Juttua täydennetty STT:lle haastattelun antaneen Ove Storvallin lausuntojen perusteella. Lisätty myös tieto siitä, ettei Keskipohjanmaa tavoittanut Storvallia.

#