Paikallisuutiset

Bothnia apteekki liittyy Olo-apteekkiketjuun: Uusia apteekkipalveluita Pietarsaareen ja Pännäisiin

Pietarsaarelainen Bothnia Apteekki on yksi ensimmäisistä Olo-apteekkiketjun jäsenistä. Myös Pännäisten sivuapteekki liittyy ketjuun.
Pietarsaarelainen Bothnia Apteekki on yksi ensimmäisistä Olo-apteekkiketjun jäsenistä. Myös Pännäisten sivuapteekki liittyy ketjuun. Kuva: Pentti Höri

Pietarsaaressa ja Pännäisissä toimiva Bothnia apteekki liittyy ensimmäisten joukossa Olo-apteekkiketjuun.

Uuden ketjun ovat muodostaneet Terveystalo, terveystoimialan palveluntuottaja Tamro sekä apteekkarit.

Olo-apteekkiketju satsaa tiedotteensa mukaan uudenlaisiin hyvinvointia ja terveyttä tukeviin palveluihin. Ketju panostaa monikanavaisen, kuluttajalähtöisen apteekkiasioinnin kehittämiseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Bothnian ja Pännäisten sivuapteekin apteekkariHelena Leikkonen näkee ketjun kuluttajalähtöisen toimintatavan kiinnostavana, jonka avulla apteekki voi erilaistua nykyistä kokonaisvaltaisemmaksi terveyden lähipalveluksi.

– Olo-apteekkina palvelemme asiakkaitamme aiempaa kattavammin ja erottaudumme tarjonnallamme. Ketjun mittavan kehittämistyön avulla pärjäämme tulevaisuudessa paremmin, sillä olemme asiakkaalle yhä kiinnostavampi hyvinvoinnin asiointipaikka. Esimerkiksi Terveystalon palvelupisteessä asiakas voi asioida digitaalisella vastaanotolla terveydenhuollon ammattilaisen kanssa kätevästi apteekkiasioinnin yhteydessä, myös ilman ajanvarausta, kertoo Leikkonen, joka on myös yksi ketjuyhtiön omistajista.

Apteekissa etävastaanotolla tavoitettavissa ovat yleislääkäri, hoitaja tai ravitsemusterapeutti chatissä tai videoyhteydellä, ja esimerkiksi reseptin uusinta hoituu ilman erillistä lääkäriasemalla käyntiä.

Bothnia apteekin ja Pännäisten sivuapteekin muutostyöt toteutetaan loppuvuoden aikana, ja apteekki palvelee tämän jälkeen Pietarsaaren keskustassa nimellä Olo-apteekki Bothnia ja Pännäisissä nimellä Olo-apteekki Bennäs.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Apteekki on avoinna normaalisti muutostöiden ajan.

Olo-apteekkeihin kuuluvat tässä vaiheessa Bothnia apteekin ja Pännäisten sivuapteekin lisäksi kolme helsinkiläistä apteekkia.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä