Paikallisuutiset

"Varmasti vaikeat hallitusneuvottelut", sanoo pietarsaarelainen demariehdokas Terhi Leivo-Holmqvist. Katso video: tv-kuva katosi!

Valtakunnan tasolla tulossa on hankalia aikoja, mutta omaan vaalityöhönsä Terhi Leivo-Holmqvist (sdp) on tyytyväinen.
Valtakunnan tasolla tulossa on hankalia aikoja, mutta omaan vaalityöhönsä Terhi Leivo-Holmqvist (sdp) on tyytyväinen. Kuva: Pentti Höri

Pentti Höri

Pietarsaaren suomenkielisen työväenyhdistyksen vaalivalvojaisissa tunnelma oli sikäli vähemmän sähköinen, että työväentalon televisio oli sanonut sopimuksen irti ratkaisevalla hetkellä.

Suoraa tuloslähetystä toki saatiin seurattua älypuhelimien kautta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

.lemonwhale-embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width:100%; width:100% } .lemonwhale-embed-container iframe { position: absolute; top: 0; left:0; width: 100%; height: 100%; }

Vielä alkuillasta näytti, että sdp onnistuu saamaan yhden lisäpaikan Vaasan vaalipiiristä.

– Sehän meillä oli tavoitteena. Toivottavasti näin jatkuu loppuun asti, pietarsaarelainen demariehdokasTerhi Leivo-Holmqvist toivoi vielä tässä vaiheessa ääntenlaskentaa.

Illan edetessä kuitenkin edistys näytti jäävän haaveeksi. Leivo-Holmqvist arvioi valtakunnallisen kärjen tasaisuuden vuoksi, että hallitusneuvotteluista ei helpolla selviitä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Niistä tulee vaikeat. Ihan varmasti.

Oma tulos jäi muutamaan sataan ääneen, mutta kokemusta vaalityöstä hän piti positiivisena.

– Ainakin itse olen tyytyväinen, varsinkin ensikertalaisena. Tämä oli tosi hieno kokemus, ja kentältä olen saanut positiivista palautetta. Moni on sanonut, että oli hyvä että lähdit mukaan.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä