Paikallisuutiset

Messukonsepti kehittelyn alle: "Tapahtumaan voisi yhdistää muutakin"

Asiakaspalaute oli hyvää, vaikka yleisö ei aivan toivotulla tavalla löytänyt Pietarsaaren toisille rakentamisen, sisustamisen ja asumisen messuille Rettig Sport Centeriin.

– Kävijämäärä oli noin 2 000, joka kyllä jäi vähän tavoitellusta. Mutta näytteilleasettajakeskusteluista päätellen on kuitenkin pidetty tosi hyvät messut. Oikeata asiakaskontaktia on syntynyt, totesi Suomen Messupromoottorien myyntijohtajaJulius Lindholm sunnuntain viimeisellä messutunnilla.

Jatkoa hänen mukaansa seuraa, joskin konseptia ja teemaa mietitään uudelleen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Aivan varmasti tullaan Pietarsaareen takaisin. Täällä on niin hyvät puitteet ja kaksi hyvää hallia. Tulemme keskustelemaan kaupungin kanssa siitä, mitä voisi yhdistää samaan messuviikonloppuun.

Kaupunki itse tiedusteli messukävijöiltä, mitkä tekijät luovat viihtyisyyttä asumiseen.

– Olemme päivittämässä Pietarsaaren omaa liikenne- ja ympäristösuunnitelmaa ja haluamme kehittää kaupunkia yhdessä asukkaiden kanssa, Pietarsaaren kaupungin viestintävastaavaJeanette Östman kertoi.

Hänen mukaansa ihmiset ovat olleet erittäin uteliaita Pietarsaaren tarjonnasta. Kyselyjä tonteista ja palveluista tuli myös muualla asuvilta. Muuttohalukkuutta kaupunkiin tuli myös esiin messujen aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kauempana asuvat ihmiset ovat olleet kiinnostuneita siitä, että Pietarsaaressa palvelut kuten koulut, kaupat ja harrastukset löytyvät läheltä, pieneltä alueelta. Ja kävijät ovat kyllä huomanneet ja reagoineet siihen, että kaupungissa tapahtuu kehitystä.

Messutapahtuma on Östmanin mielestä erinomainen foorumi tavata ihmisiä. Hän toivoisi useampia tilaisuuksia päästä keskustelemaan heidän kanssaan.

– Heistä huomaa, että he välittävät. Elinympäristö on kaikille meille yhteinen intressi. Ja nekin, joilla on kehitysehdotuksia, ovat hyvällä tuulella.

Messuilla valittiin yleisöäänestyksellä myös kaupungin kaunein olohuone neljän ehdotuksen väliltä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Selvään voittoon, 43 prosentilla äänistä, ylsi Marlene's Interiorin sisustama osasto. VoittajatMarlene jaCamilla Enkvist olivat iloisesti yllättyneitä tuloksesta.

– Halusimme luoda valoisan, avaran, kotoisan ja viihtyisän mutta samalla modernin tilan. Työn aloitimme verhoista ja vuoden väristä, roosasta. Etsimme sen jälkeen siihen sopivat tapetit ja kalusteet, voittajat kertoivat tuloksen ratkettua.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä