Paikallisuutiset

Vaalit, olohuonekisa ja homekoirat ryydittävät messuja – Pietarsaaren Rettig Centerissä rakentamisen, sisustamisen ja asumisen messut viikonloppuna

Järjestyksessään toiset Rakenna-, sisusta ja asu -messut pidetään Pietarsaaressa Rettig Sport Centerissä viikonloppuna.

Lauantaina ja sunnuntaina urheiluhallin valtaa reilut 50 näytteilleasettajaa. Määrä on samaa luokkaa vuoden takaisten RSA-messujen kanssa.

– Myynti on sujunut ihan hyvin. Toista kertaa kun järjestetään, on kiva että messuille riittää edelleen kysyntää, Suomen Messupromoottorit Oy:n myyntijohtajaJulius Lindholm kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Messujen all-around-miehenä häärii viimevuotiseen tapaan toimittajaKaj Kunnas, joka ottaa askeleen nyt myös politiikan pariin.

”Pietarsaari on meille tärkeä alue ja hyvä tapahtumakaupunki.” Julius Lindholm Suomen Messupromoottorit

Kunnas juontaa muun muassa vaalipaneelin, johon ovat lupautuneet rkp:stä Ulf Stenman, perussuomalaisista Mauri Peltokangas, kristillisdemokraateista Leo Byskata ja sdp:stä Viktor Kock.

Messuilla valitaan yleisöäänestyksellä myös kaupungin kaunein olohuone.

– Neljä paikallista sisustusalan toimijaa ovat stailanneet kuikn oman olohuoneensa omaan makuunsa. Eniten ääniä saanut voittaa, ja tulokset paljastetaan messujen päätteeksi, Lindholm kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

RSA-messuilla voi tavata lisäksi homekoiria. Kaksi labradorinnoutajaa esittelee taitojaan homeen tunnistamisessa rakenteista.

Julius Lindholm kehuu Rettig Sport Centeriä puitteiltaan tapahtumien järjestämispaikkana.

– Käymme kaupungin kanssa keskusteluja siitä, mitä muita tapahtumia siellä voisi järjestää messujen lisäksi. Pietarsaari on meille tärkeä alue ja hyvä tapahtumakaupunki.

– Messujen aikana voi tulla nykimään hihasta ja kertomaan ideoitaan ja ehdotuksiaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Viime vuonna hieman hässäkkää aiheuttanut pysäköinti on nyt huomattavasti paremmalla tolalla, Julius Lindholm sanoo.

– Tiet ja alue on nyt asfaltoitu, ja liikenteenohjaajien kanssa järjestelyihin on kiinnitetty enemmän huomiota. Liikenteen pitäisi nyt sujua juohevammin.

Messut ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä