torstai 22.8.2019 | 04:37
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Friends & Brgrs Pietarsaaresta on Suomen pidetyin pikaruokaketju: "Tuntuu uskomattomalta saavuttaa tällainen tulos vain muutamassa vuodessa".

Yritys sai Taloustutkimuksen vuosittaisessa kuluttajatutkimuksessa korkeimman kokonaisarvosanan.

Pirkko Högkulla Pietarsaaren Sanomat+
Ke 6.2.2019 klo 12:36

Pietarsaari

Friends & Brgrs on valittu Suomen pidetyimmäksi pikaruokaketjuksi Taloustutkimuksen vuosittaisessa kuluttajatutkimuksessa. Yritys sai tutkimuksessa korkeimman kokonaisarvosanan verrattuna 20 muuhun ravintolaketjuun Suomessa. Tutkimukseen osallistui 3 100 henkilöä.

– Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen sekä kiitollisia asiakkaidemme uskollisuudesta että työntekijöidemme kovasta työstä, toteaa Friends & Brgrsin toimitusjohtaja Peter Fagerholm.

– Tuntuu uskomattomalta saavuttaa tällainen tulos vain muutamassa vuodessa.

Parhaimman kokonaisarvosanan lisäksi Friends & Brgrs oli kärjessä myös maun, asiakaspalvelun ja yritysvastuun kategorioissa. Juuri näihin aihealueisiin yrityksessä onkin Fagerholmin mukaan keskitytty ja panostettu.

Friends & Brgrs on määrittänyt itsensä fresh casual -ravintolaketjuksi, joka tarkoittaa sitä, että kaikki ruoka valmistetaan alusta asti tuoreista raaka-aineista ja ilman lisäaineita. Yritys on muun muassa rakennuttanut kaikkiin ravintoloihin leipomot ja jauhaa paikan päällä lihan itse pihveiksi.

Yritys on kasvanut vahvasti vuodesta 2014 asti ja kasvu vain jatkuu. Tänä vuonna suunnitelmissa on avata vähintään neljä uutta ravintolaa – Turkuun, Espooseen, Helsinkiin ja Seinäjoelle. Ketju etsii myös aktiivisesti uusia liikepaikkoja Suomessa.

#