sunnuntai 31.5.2020 | 15:42
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Yksi hirvi aiheutti kaksi kolaria – Kokkolalaisnaisen kuljettama auto ajautui ojaan törmättyään tiellä maanneeseen hirveen

Katariina Poranen
To 6.12.2018 klo 10:12

Valtatie kahdeksalla Vöyrin kohdalla sattui keskiviikkona iltapäivällä kaksi hirvikolaria, joissa onnettomuudet aiheutti todennäköisesti vain yksi hirvi.

Mustasaarelaismies ajoi hieman ennen viittä henkilöautolla Kokkolan suunnasta kohti Vaasaa, kun Kaitsorin kohdilla tielle tuli hirvi.

Eläin osui auton keulaan ja päätyi vastaantulevien kaistalle. Kuljettaja säästyi suuremmilta vammoilta, mutta henkilöauto vaurioitui pahasti. Muun muassa tuulilasi meni rikki.

Poliisi päättelee auton vaurioista, että hirvi lensi auton yli, sillä auton takaosassakin oli vaurioita ja takalasi oli mennyt rikki.

Samaan aikaan kokkolalaisnainen oli henkilöautolla matkalla Vaasan suunnasta kohti Kokkolaa, kun huomasi, että tiellä makasi hirvi. Kyseessä oli ilmeisesti sama eläin, joka oli vain vähän aikaa sitten aiheuttanut kolarin saman tien eri kaistalla.

Kokkolalaisen naisen kuljettama auto törmäsi hirveen ja auto ajautui ojaan pyörähtäen ympäri keula tulosuuntaan. Kyydissä oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.

Hirvi puolestaan juuttui auton alle ja kulkeutui kuolleena auton mukana ojaan.

#