sunnuntai 31.5.2020 | 17:41
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Niklas Käcko jatkaa Jaron valmentajana – Jonas Portin aisapariksi

Ke 17.10.2018 klo 15:11

Pentti Höri

Jalkapallon Ykkösessä pelaavan FF Jaron päävalmentajaksi kahdelle seuraavalle kaudelle on valittu Niklas Käcko. Hän jatkaa näin työtään joukkueen luotsina tultuaan tehtävään kesken päättymässä olevan kauden.

Niklas Käckon sopimus on kaksivuotinen.

– Minulla on erittäin hyvät fiilikset, päävalmentajan pesti on upea juttu. Jaron valmentaminen on tämän alueen yksi upeimmista hommista jalkapallon parissa. Nyt saan jatkaa ensi kaudella työtä, joka on lähtenyt hienosti liikeelle, Käcko sanoo seuran verkkosivuilla.

Avustavaksi valmentajaksi Jaro on nimittänyt seuran oman kasvatin Jonas Portinin, 32. Portinilla on vahva pelaajatausta Jarossa, alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa sekä Italiassa. Pelaajaura keskeytyi terveydellisistä syistä jo vuonna 2012.

– Todella hienot tunnelmat tulla takaisin Jaroon. Oma ura loppui pelaajana vähän kesken, joten on mahtavaa päästä Niklaksen kanssa töihin, etenkin kun tunnemme jo entuudestaan. Meillä on samanlaiset ajatukset pelistä, hyvä kommunikaatio ja näkökulma lajiin. Haluamme jarolaisuuden takaisin, Portin painottaa.

Hänen sopimuksensa on 1+1-vuotinen.

#