Urheilu

Jaron B-juniorit päättivät kautensa tasapelillä

B-junioreiden SM-sarjassa hieman ailahtelevasti pelannut Jaro sai päätöskierroksella vastaan Pallokerho Keski-Uusimaan.

Leif Lillsunde

Jaro B – PKKU B.......2-2 (1-2)

Voitolla Jaro olisi noussut viidenneksi, mutta toisin kävi. Ottelun alun tasaisen pelin jälkeen pallon hallinta siirtyi vieraille ja Jaro joutui puolustuskannalle. Pelikello näytti 10. minuuttia kun PKKU siirtyikin johtoon. Samuel Anini oli unohtunut aivan Joas Snellmanin vartioiman maalin eteen ja täysin vapaana hänellä oli helppo työ sinetöidä ottelun avausmaali.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jaron syöttöpelissä oli ensimmäisellä puoliajalla toivomisen varaa ja PKKU onnistui helpostikin katkaisemaan Jaron hyökkäysyritykset.

Kolme minuuttia ennen taukoa Jaro sai lisää kylmää vettä niskaansa, kun Idissa Camara sijoitti pallon hallitusti Snellmanin selän taakse. PKKU ei kuitenkaan päässyt tauolle kahden maalin johdossa, sillä minuuttia ennen taukovihellystä Jaro rakensi hyvän hyökkäyksen, jonka päätteeksi Järvenlahti kavensi.

PKKU:n kolmas maali oli lähellä 50. minuutilla kun Anini ohitti puolustajan, mutta nyt oli Snellman vuoro loistaa komealla jalkatorjunnalla estäen vielä hetkeä myöhemmin Peter Sihvosen vaikean laukauksen.

Peliä oli pelattu 58. minuuttia kun Jaro sai kulmapotkun vasemmalta. Pallo ajautui jatkotilanteesta Juuso Östille joka veti tarkasti vasempaan alanurkkaan ja peli oli tasan. Eipä Jaron johtomaalikaan ollut kaukana kun Marcus Forsmanin maanuoliainen meni tolppaa hipoen maalin ohi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lisäajalla PKKU:n Mikko Nevalainen lähetti kaukaa komean kaaripallon kohti Jaron maalia, mutta pallo kimmahti poikkihirteen eikä lisämaaleja nähty.

Tasapeli merkitsi sitä että Jaron lopullinen sijoitus tällä kaudella on seitsemäs.

Valmentaja Niklas Vidjeskog on jo aiemmin kiteyttänyt kauden sanomalla, että harvassa ottelussa on saatu pelata parhaalla miehistöllä, eikä samoilla pelaajilla useampaa ottelua perättäin. Siitä huolimatta Vidjeskog on tyytyväinen kuluneeseen kauteen ottaen huomioon, että sekä karsintasarjan että SM-sarjan ensimmäisillä kierroksilla tuloksina oli turhan monta tasapeliä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä